Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Áthívott egy lány aludni. Kép alapján bejöttem neki, élőben nem. Most itt fekszem mellette. Rohadt kínos?!
Figyelt kérdés
5 órám van a busz indulásáig, mi a szart csináljak? Mással is volt már ilyen?2017. júl. 30. 01:11
1/35 anonim válasza:
Alszik?? ha igen bealudt vagy direkt? Ha bealudt keltsd fel. Ha direkt akkor aludj...
2/35 anonim válasza:
Valamiért csak beengedett, nem az aszfalton dekkolsz. szóval...
Rendes lány az!
3/35 A kérdező kommentje:
Bepróbálkoztam, de totál elutasító volt. Nagyon szar érzés. Nem tudok aludni.
2017. júl. 30. 01:13
4/35 anonim válasza:
Most már mindegy. Mondd neki , hogy "Sajnálom, hogy csalódást okoztam. Megpróbálnám máshogy kompenzálni, ha az úgy jó neked. Hozzuk ki a helyzetből a maximumot! "
6/35 A kérdező kommentje:
Mit tudom én, nem mondta. De érződött rajta.
2017. júl. 30. 01:16
7/35 anonim válasza:
ó ez tényleg nagyon rossz velem is történt ilyen,amikor láttam,hogy nem megy és elutasító,akkor összepakoltam és hazamentem,nem bírtam volna ott tölteni az éjszakát,amúgy amikor mentem marasztalt,de láttam,hogy csak illemből teszi...
8/35 A kérdező kommentje:
De mondom, hatig nincs buszom.
2017. júl. 30. 01:22
9/35 anonim válasza:
Aludj, pihend ki magad, hogy fel tudj kelni időben. Mást nem nagyon tehetsz. Azért a buszjegy árát én kicsórnám a zsebéből. :'D
10/35 A kérdező kommentje:
Ez életem legkínosabb éjszakája. :(
2017. júl. 30. 01:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!