Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is észrevettétek, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek, hogy a fiúknak vékonyabb a lábuk a baránőjüknél aki mellette sétál, de még a gatya is szűkebb rajtuk?

Figyelt kérdés
Bevásárlóközpontba csomószor látok ilyet főleg tiniknél. Nem egyszer még ilyen cicagatya félét is láttam már fiún.

2016. márc. 30. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
De igen, és most ezek az alfahímek, ha nem hiszed akkor is , mert pár tini idióta csaj ezt gondolta ,és pár hülye idióta gyerek megcsinálta. És a legszörnyúbb, hogy így még jól is érzik magukat szerintem. ..
2016. márc. 30. 20:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Meg a csontos bokájuk kint van de vagy 10 centin, ez mi? :D
2016. márc. 30. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Divat.
2016. márc. 30. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon alap anatómia, a nők csípője szélesebb. Ebből kifolyólag általában a lábuk is vastagabb.
2016. márc. 30. 20:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja bocs, alap anatómia, hogy a fiú is 50 kiló meg a lány is, igaz a lány a 160 centijéhez.
2016. márc. 30. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
a csípő szélességének mi köze a lábszár vastagságához? Meg azért a magyar nőknek nem olyan extrém módon szélesebb a csípőjük. Nem Brazíliában élünk.
2016. márc. 30. 23:33
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Nyilván van ilyen, meg olyan is, hogy a fiú alacsonyabb a lánynál. Nem törvényszerű, hogy a fiú legyen nagyobb, vastagabb, előfordul a fordítottja is. :)

Én is ugyanolyan szűk, full feszülős, super-skinny sztreccsfarmert hordok mint a lányok, ami még a bokámon is feszül, mégis kicsivel vastagabb a lábam mint barátnőmé. :) Meg magasabb is vagyok kicsivel nála. Ez elsősorban alkat kérdése. :)

Amúgy nagyon kényelmesek ezek a sztreccsfarmerek, én csak ilyet hordok. Enged annyit az anyag, hogy sehol ne szorítson, de mégis feszes legyen. :)

2016. márc. 30. 23:54
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem vettük,mert nem plázákban ba55zuk el az időnket,mint a sok kis tinigec1...
2016. márc. 31. 01:26
 9/10 A kérdező kommentje:

Neked is sok életed lehet, hogy csütörtök fél kettőkor itt vergődsz.

Nem tudtam, hogy a bevásárlóközpontok a tinik bandázására lettek felépítve és abból van bevételük, legközelebb a zöldségeshez megyek ruhát venni, de veszek mellé neked életet is.

2016. márc. 31. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor most a fiúk a hülyék vagy a csajok? Mert ha a csajoknak jók ezek a vézna fiúk, akkor talán nem is a fiúkkal van a baj. Az én fiatal koromba 15 éve a tinik és a 18-20 éves korosztály 25-28 éves fiúkkal járt és akkor nem létezett ez a ecsethaj, feszülős,sminkes,bzis divat.
2016. ápr. 20. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!