Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért zavarja a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a barátomat, hogy szőrösödöm, amikor ő nagyon szőrös?

Figyelt kérdés

Amikor elkezd nőni a szőr és nem szedem le egyből (akárhol, odalent vagy láb vagy bármi), az az első dolga hogy beszóljon... Meglát egy szőrszálat és elkezdi kihúzni. Meg mondja hogy "nézd, itt egy szőr". Volt hogy egy hétig nem borotváltam le odalent és amikor igen akkor közölte hogy "lehetne gyakrabban". Na de ő életében nem szedte le a pénisze körül a szőrt, hatalmas nagy dzsungel van ott, az arcán is gyakran elfelejt megborotválkozni és rohadtul szúr, van hogy orál közben a számba megy a szőr, hosszabbak a szőrszálai mint maga a farka merev állapotban de én kussoljak ő férfi neki szabad sőt kell is...

A másik meg hogy erőlteti hogy miközben nekem megvan szexeljünk, mondtam hogy kellemetlen nekem de erősködött. Aztán beszólt hogy jaj véres lett az óvszer... meg orált is akart így, csinálta, majd beszólt, hogy amikor megvan nekem akkor büdös vagyok odalent...

én 18/L ő 21/F

2017. júl. 26. 23:08
1 2
 11/17 Bence_ ***** válasza:
33%

A masik csak annyira becsül téged amennyire TE MAGAD.

Önértékelésed rakd rendbe és a melletted lévő pasi is változni fog.

2017. júl. 27. 06:26
 12/17 anonim ***** válasza:
13%

Na.. azért:) látszik hogy te is örülnél a nagyobb méretnek... :) nem tudsz tőle kielégülni, aztán szájjal meg kézzel kell neki kompenzálni, nincs semmi baj hogy szőrös a nuni, szép tud az is lenni, meg a csupasz vagy a fazon is.

Egyébként még kisfiú a barátod, nem férfias jellem.

A nőknek sincs mindig ínyére az ondó ízének milyensége - bár ezen is lehet javítani ananásszal ha a partnere figyelmes, és akkor finom édeskés lesz, nyelheti mint kacsa a nokedlit - még sem hiszem hogy szóvá teszik.

Neki kb olyan felfogása lehet, én megcsalhatlak:D de te engem nem, tehát neki lehet szőrös a 13 centis farka amivel ne mondja senki hogy lehet akármit is csinálni, de te legyél csupasz.

2017. júl. 27. 08:34
 13/17 anonim ***** válasza:
96%
Mert egy h...e f..sz.
2017. júl. 27. 09:40
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Menő a csávó legalább? Mert hogy minek vagy vele. Azt nem tudni.
2017. júl. 27. 09:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Ma reggel szakítottam vele. Köszi a válaszokat! :)
2017. júl. 27. 10:09
 16/17 anonim ***** válasza:
38%

Jól tetted.

Csak kihasznàlta a zsenge kis nunid.

2017. júl. 27. 10:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tetted kérdező, remélem a következő barátod normális lesz :D
2017. júl. 27. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!