Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért zavarja a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a barátomat, hogy szőrösödöm, amikor ő nagyon szőrös?

Figyelt kérdés

Amikor elkezd nőni a szőr és nem szedem le egyből (akárhol, odalent vagy láb vagy bármi), az az első dolga hogy beszóljon... Meglát egy szőrszálat és elkezdi kihúzni. Meg mondja hogy "nézd, itt egy szőr". Volt hogy egy hétig nem borotváltam le odalent és amikor igen akkor közölte hogy "lehetne gyakrabban". Na de ő életében nem szedte le a pénisze körül a szőrt, hatalmas nagy dzsungel van ott, az arcán is gyakran elfelejt megborotválkozni és rohadtul szúr, van hogy orál közben a számba megy a szőr, hosszabbak a szőrszálai mint maga a farka merev állapotban de én kussoljak ő férfi neki szabad sőt kell is...

A másik meg hogy erőlteti hogy miközben nekem megvan szexeljünk, mondtam hogy kellemetlen nekem de erősködött. Aztán beszólt hogy jaj véres lett az óvszer... meg orált is akart így, csinálta, majd beszólt, hogy amikor megvan nekem akkor büdös vagyok odalent...

én 18/L ő 21/F

2017. júl. 26. 23:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Jó nagy balf_sz a barátod, sok sikert kívánok a továbbiakban is. :)
2017. júl. 26. 23:11
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Hát sajnos nincs mese, egy idiótával jársz.
2017. júl. 26. 23:11
 3/17 anonim válasza:
89%
Milyen érett egy párkapcsolat...
2017. júl. 26. 23:12
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

A kapcsolatotokból valami jó kis trash realutyt lehetne forgatni...

Mesélj még, de ne csak a szőrről, meg a szexről, pl milyen nálatok egy közös vacsora... bármi jöhet, igazi gyöngyszem a kérdésed is, biztos lehet még fokozni, van ott még sztori ahonnan ez jött 😎😎

2017. júl. 26. 23:17
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
jobbat nem tudtál volna kukázni? netán ismerős mutatott be egymásnak és félsz hogy a szakítással a cupidot is megsértenéd? Nem nevet!bizony ebben a korban ez gyakran így megy
2017. júl. 26. 23:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy éretlen p.ö.cs!
2017. júl. 26. 23:22
 7/17 anonim ***** válasza:
99%

A baratod nem szeret teged. Tiszteletlen es lekezelo veled.

En megszabadulnek tole.

N

2017. júl. 26. 23:23
 8/17 anonim ***** válasza:
98%
Neked muszáj ezzel a barommal lenned de most komolyan ? Nem értem mit keresnen egyes nők is őstulkok mellett pedig én is nő vagyok.
2017. júl. 26. 23:54
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
A kérdéshez nem tudok mit hozzáfűzni..., de az első válaszoló meglepett. Mit gondolsz, hogy mikor oráloznak először? Nők nagyja 18 évesen simán túl van az első orálozásán. 16-17 évesen már tekergetik, van amelyik már 14 évesen.
2017. júl. 27. 00:30
 10/17 anonim válasza:
100%
Ő meg egy büdös nagy tahó. Már bocs. Minek vagy vele?
2017. júl. 27. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!