Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomat zavarja hogy szegény vagyok, legalábbis ezt érzem. Van értelme így folytatni?
Szerintem nem szerelmes beléd. Az a véleményem, hogy amint jön egy új lány, aki tehetősebb, téged le fog cserélni.
Engem soha nem izgatott, mennyit keres a lány. Volt nekem is olyan barátnőm, aki nehezebb körülmények között élt, de soha nem jutott eszembe, hogy ezért lenézzem vagy szégyelljem a barátaim előtt. 27/f
Szerintem egyértelmű, hogy szégyell téged és a pénz fontosabb neki, mint te.
Valamint nem is tervez hosszútávra tervez veled, mert akkor nem mondana ilyeneket.
Nekem ez lapát lenne, de te tudod
Szerintem biztos szeret, mert ez őt annyira zavarja, hogy ha nem szeretne, akkor már nem is lenne veled.
Nagyon sértő, ahogy gondolkodik és ahogy bánik veled. Nagy butaság egy ilyen fiú miatt a szüleidet lehúzni. Meg fogod bánni, ha vele maradsz.
28n
Jézusom hagy verjem képen ezt a tuskó tetűt! Szeretném beleverni a fejét a betonba aztán ráhugyozni.
Rúgd tökön,köpd arcon ,aztán hagyd el.
Voltam a barátod szituációjában, bár én nem éreztettem a lánnyal, hogy mennyire zavar - inkább szakítottam.
Kicsit sajnálom, mert egyébként csinos, értelmes és minden, csak tudom, hogy ez a lappangó konfliktus nem maradhatott volna 2-3 évig ebben az állapotában.
Nem tudom melyik korcsoport vagytok, de egy bizonyos kor után nem olyan gyakori a teljesen vak szerelem. Én amióta elmúltam 27-28, azóta nem csak a jófejség és a szexuális aktivitás mennyisége és minősége számít.
Így utólag lehet máshogy kellett volna csinálni és ezt tudnám Neked is javasolni: tessék felhozni a témát, még ha nagyon kínos is. Persze csak azután, hogy tisztáztad magadban mit is szeretnél, pl. időt fordítani a tanulásra/képzésre, hogy jobb munkahelyed lehessen; esetleg ha a barátod intézne valahol protekciót egy pl. akármilyen nem műszakozós, egyszerű irodai álláshoz, azt el tudnád-e fogadni; ha véletlenül úgy alakulna, hogy hirtelen szakítás lesz a dologból, akkor mi fog történni...
Vedd sorra magadban ezeket, aztán itt lesz mindjárt a hétvége megbeszélni.
(Köszi, de nem kérek senkitől az első bekezdés miatt kioktatást - aki mégis szeretné kiírni magából nekem címezve, az előbb gondolja át miért alakulhatott ki a "suba a subával, guba a gubával" közmondás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!