Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van köztetek olyan aki szereti ha sex közben ki van szolgaltatva? Megkötozes. Szem be kötés?
Mi a csapda?
Sajnos mobil kijavitva és így írta én meg nem ellenőriztem.
Kivancsi volnék rá.
De abban mi a jó ha hazudik valaki?
Miért jo az?
Engem annak.kapcsán érdekelt mert több ismerősöm mondta hogy sok nő igényli ezt a dolgot. Én nekem volt exem is imádta ezen formákat. Nekem is.tetszik. De olyate nem szeretnék hogy egy ilyet nem kedvelő lányra eroltessem a vágyam.
És olyat keresnék aki szereti
Talàn megbántották a kicsi érzékeny lelkedet? Én lány létemre elég sok csajjal beszélgetek itt és hidd el, hogy nem kamu emberkék. Tiszta szánalmasak vagytok, hogy minden válaszom után kapok 10-15 privátot. Na puszi!
Én már találkoztam innen szub lánnyal.
Attól nem kamus valaki hogy nem alázkodik meg előtted 5 perc alatt. Hetekig szoktam levelezni valakivel mielőtt találkoznánk, és személyes találkozónál is hagyok neki annyi idöt amennyi szükséges. Sőt akkor se nyafogok ha 5 talalkozó utan derül ki hogy nem illünk össze. Hozzáállás kérdése minden.
Előfordul hogy párom lefogja a kezeimet (szerintem a megkötözéstől nem áll messze :D ), vagy a hajamnál fogva nem hagy mozgásteret, de nekem bejön. Szembekötés nem tetszene, mert imádom nézni mi történik éppen
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!