Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit izgat az, hogy a teste teljesen ki van szolgaltatva a masiknak? Kikotozesre gondolok, bdsm játékok közben?
Mi nagyon szeretjük a le- és kikötözést, a bilincset és a függsztést is. Nagyon izgató átadni magad a partnerednek, akiben teljesen megbízol. Szeretem próbára tenni a tűrőképességemet és feszegetni a határaimat.
Domináns félként nagyon izgató a pattanásig feszülő izmok látványa, a partnered vergődése, ahogy szabadulni akar, de akkor dolgoztál jól, ha ez teljesen lehetetlen.
Izgató kiegészíteni az érzékszervek korlátozásával például szem bekötése, füldugó. A látás kiiktatása sokkal érzékenyebbé teszi a többi érzékszerveket, érzékenybbek leszünk így az érintésre.
Engem ne kötözzön ki senki
a szembekötés még jöhet, de más engem nem vonz.
#3-as vagyok,
a bdsm-en belül nem igen, de szerepjátékban benne lennék.
Nekem nem jön be,szembekötés az tényleg izgató próbáltuk már.Nem látom ,csak érzem.Nagyon felizgat.
Kezeimet,lábaimat nem engedném lekötni,az nagyon nem jönne be.Kezeimet amúgy is használni szoktam szex közben.:)20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!