Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha van egy jó barátotok aki szerintetek jó képű és kedves, benne lennétek vele egy barátság extrákkal dologban?
Az a baj hogy a kérdés jellegéből is kiderül hogy a pasinak csak csettintenie kell és te szétdobod a lábad....
Lehet hogy rosszul gondolom. ;)
Baráttal szerintem sem lehet csak szex, hosszútávon elrontaná a barátságot, mert ha mindkét fél egyedül van, előbb-utóbb valaki többet akar majd.
De egy tök idegen pasival, akivel mondjuk az elején már erős a kémia, és szabad, nincs kötöttség, csak az öröm, azzal el tudnám képzelni.
28/N
A te válaszod sem ábrazol valami nagy realitással... szégyeld meg magad, biztos te is egy szerencsétlen hím vagy (mert ilyen véleménnyel férfinak sem nevezhetlek) számos nő szemében, aki ezért minden nőre kiterjeszti a hatalmas világszemléletét nők terén.
Kérdésedre válaszolva nem. Az a pali is kedves aki előreenged a bejáratnál, ettől függetlenül nem lesz szex.
Az általánosítás nem azt jelenti, hogy minden egyedre igaz egy adott állítás, hanem azt, hogy ÁLTALÁNOSSÁGBAN egy bizonyos fajta viselkedés figyelhető meg. Arról már nem tehet senki, hogy ti fröcsögő, személyeskedő nők valamiért magatokra veszitek ezeket a kijelentéseket. Szúrja az igazságérzeteteket?! :D
De azért köszi a sértegetést, mondanám, hogy mellbe vágott, de igazából erre számítottam. :D
"hogy ti fröcsögő, személyeskedő nők valamiért magatokra veszitek ezeket a kijelentéseket. Szúrja az igazságérzeteteket?!"
Ilyen bámulatos általánosítás és szítkom után még jó hogy erre számítottál, én sem várok virágcsokrot azért mert beüttem egy ablakot (nem a szomszédét, mivel ez egy ÁLTALÁNOS ablak).
Én simán benne lennék! Nincs ebben semmi rossz. Csak tisztázni kell pár szabályt . Volt több ilyen jellegű dolgom, mégis megmaradt a barátság !
Sztem nyugodtan érezd jól vele magad, jó szexelést! ;)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!