Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a "barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a "barátság extrákkal"-ról?

Figyelt kérdés

Nekem belefér, érdekel Ti hogy viszonyultok hozzá ;)

20/F

2017. júl. 7. 08:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%

Neked belefér de volt is,nem? Hát akkor....

Nem jó előbb utóbb valaki többet akar, kettő ilyen extrázásom volt az egyikben én akartam többet ,jobban fájt mint máskor.

2017. júl. 7. 08:33
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Az, hogy egy hülyeség...igazából nincs is ilyen, csak a kapcsolatot, az érzelmeket, a kötöttséget fel nem vállalók így nevezik, azt amikor nem egyedül " maszturbálnak"...sekély e kéj...
2017. júl. 7. 08:35
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Nekem volt, ment egy darabig, de az egyik fel mindig tobbet akar. Mikor rajosz abba kel hagyni, nem szep kijasznalni az embereket
2017. júl. 7. 08:56
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Nekem sem túlságosan felhőtlen tapasztalatom van az ilyen téren. Tény jó egy olyan valakivel a szex aki nem közömbös irántad, de előbb utóbb kötödni fogsz hozzá, mint én hogy szerelmes lettem belé. Valamennyire a barátságunkra is ment,mivel régen kötetlenebbül tudtuk egymás társaságát élvezni, következmények nélkül tudtuk egymás agyát huzni, összejárni bulizni, esetenként egy laza keféléssel zárni, de ma már ritkábban beszélünk.(ezelőtt minden nap akár órákat) Ez persze hiányzik is de muszáj, mai napig is ha kicsit jobban elkezdünk dumálni, újra és újra szerelmes leszek az illetőbe. Amiből tudom hogy nem lesz semmi és nekem lesz rossz.26/F
2017. júl. 7. 09:09
 5/16 anonim ***** válasza:
mivel még nem talált meg olyan nő aki azonosulni tudna velem és ahogy élem az életem, a napjaimat, igy legkézenfekvőbb a szeretői viszony, teljesen jól működik, főleg mert nincs kötöttség
2017. júl. 7. 09:15
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Olyan, mint mikor a haverom Harley-Davidsonjával mehetek egy fél kört naponta, de kirándulni csak vonattal járhatok
2017. júl. 7. 09:25
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ha a szex felmerül, akkor már vége a" barátságnak",onnantól már valami másról van szó. Egy párkapcsolathoz ezek szerint csak két összetevő kell: érezzétek jól magatokat egymás társaságában, és fel tudjon izgatni a másik. Innentől pedig már egyenes az út az ásó, kapa, nagyharangig?

Akkor a szerelem, mint olyan nem is létezik? A szikra, mindent elemésztő vágyakozás, az semmi? Jól elvagyunk, testi vonzalom is van, és máris kész is a jól működő párkapcsolat? Ha tudtam volna, hogy ennyi is elég, akkor már az általános iskolai német férfi tanáromnak megkérem a kezét lányként.

Amúgy ez a téma lerágott csont, mégis újra és újra előkerül. És sokan egyből elkezdik vadul marcangolni, mert a kérdés mindkét végén ugyanolyan elkötelezett hívek csaholják az igazukat. Szóval tényleg csak a személyes véleményemet írom le.

Szerintem nem csak az a barát, akivel folyton együtt lógsz, és akivel igazi lelki társak vagytok, és mindenben megértitek egymást.

És ne felejtsük el a többi nagyon jó barátot, akik többek, mint szimpla haverok, de a "legjobb barát" státuszt még nem érik el. Máris tisztább a kép. A "haverokkal" ellentétben a barátsághoz kapocs kell, valami közös, amiben egymásra találtatok. Ezenkívül bizalom, és elfogadás.

Viszont ettől függetlenül lehetnek olyan dolgaik, amik kiborítanak, amikben nem értetek egyet. De ezért jók a barátok, mert csak azt az időt töltitek együtt, ami jól esik. Nem kell elviselni mindenféle h#lye hóbortjukat, a nap huszonnégy órájában.

Ettől TÖBB egy párkapcsolat, mert ott nem nyerő, ha a szerelmed olyan ostobaságokra képes, amitől kihullik a hajad. Míg egy barátnál ez beleférhet. Például egy szabadelvű, csapodár, igazi szabad madár típusú ember üde színfolt lehet barátként, viszont egy kapcsolatban kicsinálná a lelked vagy nem?

Tehát akkor aki szexuálisan vonz, az nem lehet a barátod!

Attól függetlenül amúgy,hogy azt gondolom nem minden férfi akar meg#gni minden nőt. Azért mert p#ncija van, még nem lesz szexuálisan kívánatos azonnal. Akkor sem, ha baráti közelségig jutottak. Ez talán a nőknél ugyanígy igaz.

Viszont az is biztos, hogy sokkal több olyan nő/férfi van, akivel le tudna feküdni a másik, mint akikkel párkapcsolatot létesítene az illető. Mert ilyenek vagyunk. Azt is képesek vagyunk megkívánni, akivel nem kötnénk össze az életünket, de még a haveroknak/barátnőknek/ismerősöknek/ sem feltétlenül mutatnánk be.

A szexualitás ott van mindenhol, a pasid/csajod családjában is lehet vonzó ember, de azért még le mersz ülni mellé egy asztalhoz a karácsonyi ebédnél. És nem rettegsz közben, hogy nem bírsz uralkodni magadon, és taperolni kezded az abrosz alatt, ugye? A barátodra sem fogsz csak azért rámászni, mert vonzó.

Azért, mert szexuális töltet van egy férfi és nő között, az még nem jelent semmit,de...Nem vagyunk állatok, ez egy természetes dolog, amit kezelni KELL!Ha szex van, azonban vége a barátságnak.

Az emberek fizetnek a szexért, egyéjszakás kalandokba bonyolódnak, swinger klubokba járnak idegenekkel hancúrozni. Viszont egy baráttal lefeküdni az SZÁMOMRA szentségtörés. Mert az tabu. Tényleg szörnyű vétek csak a szexért lefeküdni valakivel, akit amúgy jól ismerek és bízok is benne.

Viszont, legtöbbször ezután romantikus érzelmek kezdenek kialakulni. Ezt is bele kell számolni a statisztikába. Azt erősen lehet mondai, hogy a férfi-női barátságokból nagyobb részt lesz később valami több, mert ez így van.. Ha az ilyen baráti kapcsolatokban előbukkanhat a szexualitás akkor te vonzódsz a másikhoz, és már szinte ott tartatok,hogy akár egy párkapcsolat is lehetne..talán..Emiatt teljes mértékben ki van zárva, hogy működjön a barátság extrákkal avagy a férfi nő között lévő igaz baràtsàg. Most a kivételes eseteket hagyjuk, mert nyilván van olyan is, de általában véve nem ez a jellemző!

19/L

2017. júl. 7. 09:29
 8/16 anonim ***** válasza:
A szeretői vagy szexkapcsolat és a barátság extrákkal kettő. Míg az előbbi tényleg csak a kefélésről szól, elmész hozzá vagy ő hozzád dugtok egyet azt kalap kabát, míg a másik verzió már egy bizalmas kapcsolatban vagytok és úgy éltek a vágyaitoknak. Szexkapcsolatot még el tudok fogadni, majdnem olyan mintha állandó prostihoz járnál, persze nem azt mondom hogy nem alakulhatnak ki érzelmek de itt többnyire maximum szexuális alapú lenne, hisz itt nem az ismerkedés a lényeg. Ismerve magamat csak szexuális alapon nem leszek szerelmes, ahhoz a lányban meg kell fogni valami megfoghatatlan, hogy én totál belé legyek esve.
2017. júl. 7. 09:33
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Simán bele megyek, ha egyezik az ízlésünk, meg ha dögös a haver. De, ehhez az is kell, hogy mind a ketten vonzódjunk a másikhoz szexuálisan. Szóval, ha egyszer felizgatott már, a barátság alatt, akkor mehet.
2017. júl. 7. 10:03
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó dolog, alapból, DE, ált rossz vége van, ahogy azt oly sokan elmondták már. A 2 legvalószínűbb kimenet:

1) a lányt szerelmesre k..rod. A testi élvezet sokszor hihetetlen lelki örömöket szabadít fel, maradandó mellékhatásokkal. Pláne, ha tényleg elélvez, nagyon. Ez akkor nem jó, ha te továbbra is a laza szexkapcsolatot akarod fenntartani, ő meg kínlódik

2) Te fogsz halálosan szerelembe esni. Gyötrődni fogsz rendesen. Egyre jobban a terhére leszel, lassan az agyára mész, egy idő után már menekül előled, rendszeresen lepattint. És te egyre fanatikusabban a hatása alá kerülsz. Csak őt fogod akarni, senki mást... Simán megeshet, akkor is, ha nem tudod elképzelni magadról. Fájdalmas ám az ilyesmi. És megalázó.

2017. júl. 7. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!