Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal kapcsolat mennyire gyakori nálatok lányok?
Ha annyira vágysz rá, szerintem keress erre a célra új, idegen lányt, akinél nyithatsz tiszta lappal. Én legalábbis biztos, hogy nem tudnék hová tenni egy ilyen teljesen random ajánlatot valakitől, akit korábban a haveromnak tartottam.
(Amúgy sosem volt ilyen viszonyom, és a későbbiekre sem tervezek, mert amilyen sebzett lelkű szerencsétlen vagyok, úgyis belehabarodnék abba, akivel rendszeresen intim közelségben vagyok. Nem fogok a saját érzelemvilágommal szórakozni.)
Az ilyen barátság extrákkal viszony csak a filmekben meg a fiúk fantáziájában létezik.
Ha egy haverodnál kezdeményezel ilyesmit,akkor egyből átértékeli a barátságotokat,és azt hiszi, hogy belehabarodtál. Vagy elhajt, vagy belédesik ő is, és akkor sérülni fog. Ne akarj neki ilyet, valóban, inkább keress egy idegen lányt.
olvasok a sok kommentet amik egytol egyig f@$zsagok 😂😂
en jelelneg is benne vagy egy ilyenbe, de ez hosszu tortenet, es ezzel a sraccal semmisem valtozott, ugyan ugy eljarkalunk a kozos haveri tarsasaggal.
Imádom az olyan hozzászólásokat, akinek nem volt sosem ilyen és játssza az okosat, hogy ilyen csak a filmekben meg mindent tönkretesz nehogy meg fúúú...
Nekem több ilyen témám is volt, többek közt az egyik csaj a mai napig a legjobb barátom az ellenkező nemből. Amikor barátok lettünk felvetődött, hogy külsőre vonzónak találjuk egymást és bedobtam hogy bennem ott a kíváncsiság milyen lenne vele a szex, aztán kiderült hogy ő is kíváncsi így aztán kipróbáltuk, és egy ideig össze is jártunk. Csak aztán időközben pasija lett akkor visszaléptünk a baráti szintre ennyi. Most mondjuk pont nincs megint pasija, de most meg azt mondja inkább megpróbálja kihúzni a következő pasiig szex nélkül nem akar már kapcsolaton kívül, én ezt is tiszteletben tartottam és ugyan úgy barátok vagyunk és együtt lógunk. Ha két intelligens ember akar valamit meg tudja beszélni ennyi. 27/F
Utolsóval értek egyet. Ha egyeseknél ez működik, az tökjó, de attól még nem való mindenkinek, és nem leszünk idiótábbak nálatok csak azért, mert nem akarjuk kipróbálni. Igenis valós veszély, hogy a csaj, akinek felteszik ezt a kérdést, többé nem lesz kíváncsi az illetőre. Léteznek ám olyan emberek is, akik még hisznek benne, hogy lehet jóban egy nő és egy férfi anélkül, hogy a kapcsolatukban bármiféle szexuális töltet/hátsó szándék lenne, nekik nyilván baromi sokkoló, de mininum illúzióromboló lesz egy ilyen felvetés.
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!