Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "barátság extrákkal"-ról?
Nekem belefér, érdekel Ti hogy viszonyultok hozzá ;)
20/F
A barátság exráknak van egy hatalmas buktatója..., hogy nincsenek éles határai. Olyan mint egy absztrakt festmény. Azt látsz bele amit akarsz.
A legtöbben pont azért koppannak. Nincsenek lefixálva a határok. Mi fér bele, meddig vagytok egymáséi? Meddig formálhatsz rá igényt? Oké, ha közben van valaki más is?
A kötődést pont segíti ha közben haverok is vagytok, hiszen nemcsak egymás testi igényeit elégítitek ki, hanem valahol a lelki igények is elégülésre találnak részben. A párkapcsolat valami hasonló csak annak élesebbek a határai. Ott nyílt elköteleződés van a másik iránt, tudod meddig mehetsz el. A barátság extrákkal viszont mindig nyitva van egy kiskapu. Ezért bármi belefér.
Szóval ahhoz, hogy ezt a pacahalmazt valaki biztonságosan kezelni tudja és ne járjon porul, vagy mert ő kötődik, vagy mert hozzá kötődnek, ahhoz erős önismeret, önfegyelem, és jó EQ kell, hogy azon a pengeélen tartsd a kapcsolatot, amin az egész koncepció egyensúlyozik.
Ismerősi körömben még 1 példa nem volt rá, hogy ez jól sült volna el.
Ezzel akkor van baj ha a két fél nem tud azonosulni az ilyen laza kapcsolatokkal.
Ha igen és mindketten elfogadják hogy ez a helyzet akkor az ilyen viszonyok a legjobbak tudnak lenni.Mindkét fél kölcsönösen kielégül,feltöltődnek testileg,lelkileg,le tudják vezetni a hétköznapokban felgyűlt stresszt,mind ez alatt lehet keresni a párkapcsolatra megfelelőnek vélt személyeket.
Az a gond hogy az ilyen laza kapcsolatra ami a kölcsönös kielégítésen múlik igen nehéz megfelelő partnert találni,sokat kell keresni.
Szerintem ez jó dolog. Nekem kb csak ilyen "kapcsolataim" vannak/voltak . Nincs rinya, féltékenység stb kellemetlen sz4rság... Én rendes kapcsolatban nem is gondolkozom.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!