Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha van egy jó barátoto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha van egy jó barátotok aki szerintetek jó képű és kedves, benne lennétek vele egy barátság extrákkal dologban?

Figyelt kérdés

2017. júl. 21. 22:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2017. júl. 21. 22:39
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem!

Mivel a barát az barát és nem több. Önmagaban pedig az nagyon kevés,hogy valakit vonzónak találok,tetszik külsőre és még kedves is. Nekem fontosak az érzelmek, érzelem mentes kapcsolatra pedig nem vágyom. Felszínes kapcsolatra nem vágyom.

Nagy divattja van ennek ahogy a szexkapcsolatnak is. Butaság szerintem.

Nem vagyok csak egy egyszerű ösztönlény egy vadállat. Én régimódi vagyok és olyannal szeretnék szeretkezni,d#ni,ba#ni,ke#lni akit SZERETEK és VISZONT szeret engem. Tehát csak a párommal.

A barát az pedig maradjon barát.

19/L

2017. júl. 21. 22:42
 3/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem mert csak üríteni járna....

Ha kell a punci akkor kelljen mindenestől.

Ennyi.

2017. júl. 21. 22:43
 4/19 A kérdező kommentje:
Most mit kell egy kérdésen triggerelve lenni? Nem hogy felszínes kapcaolatod de még normál se lessz neked ha kiborulsz egy ilyen jelentéktelen kérdésen ami mögöt se hátsó szándék, se perverzió nincs.
2017. júl. 21. 22:45
 5/19 A kérdező kommentje:
A kettesnek ment
2017. júl. 21. 22:45
 6/19 anonim ***** válasza:
16%

Én sem értem miért nem lehet felhőtlenül szórakozni. Mintha csak kapcsolatban lehetne szexelni... aztán meg sírnak a lányok hogy kihasználtak, azt ígérte szeret, bla bla

24/F

2017. júl. 21. 22:47
 7/19 anonim ***** válasza:

Nem borultam ki, csak elmondtam a véleményem. Látom érzékenyen érintett a téma. De mit akartál komolyan? Mindenki támogasson, értsen veled egyet?

Tudod mit..legyen!

Igen az ÖSSZES FÉRFIVAL AKI A "BARÁTOM" DE TETSZIK ÉS KEDVES AZZAL BA#NÉK ORRBA SZÁJBA JAJJ DE SZUPCSI.

19/L

2017. júl. 21. 22:49
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem vártam hogy mindenki egyet értsen velem. Miért az első válaszolóra írtam valamit? Nem rémlik. Az egy szimpla nemet írt és ennyi.
2017. júl. 21. 22:50
 9/19 A kérdező kommentje:
Méghogy engem érint érzékenyen a téma. Neked ragadt be a caps lock. Nem kívánok magával tovább tárgyalni
2017. júl. 21. 22:51
 10/19 anonim ***** válasza:

Háháháhá nők, tudtam hogy ez lesz a válasz.

Ez csak szex :D

2017. júl. 21. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!