Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk miért nem akkor élvezne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem akkor élveznek el mint a lányok?

Figyelt kérdés
Nem gondolom magam egy nagyon tapasztalt lánynak szex terén, viszont azt sajnos tapasztaltam, hogy a pasik sokkal hamarabb elélveznek mint a lányok! Ennek mi az oka? Miért nem bírja minden fiú jó sokáig?
2017. júl. 20. 08:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A rutin hozza a kitartast. Akivel te probalkozol, a fiucskak, a sajat igenyeikre mennek. Majd ha osszehoz a sors egy rutinis ferfival akkor megtudod hogy milyen kezdokkel ke..feltel addig.

40f

2017. júl. 20. 10:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem általában sikerül akkorra időzíteni az orgazmust. Hisz tudom kontrollálni magam. De ehhez azért össze kell szokni az aktuális partnerrel.
2017. júl. 20. 10:48
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
Majd ha a következő életedben férfi leszel, megtudod...addig légx türelmes egy kicsit. Amúgy azért, mert szervileg és agyilag is totál másképp működünk. Még jó, hogy a németjuhász szukám sosem kérdezett ilyet a kantól, mit mondott volna???
2017. júl. 20. 12:00
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
Bénákkal háltál. 😉 Én sokáig bírom.
2017. júl. 20. 13:29
 15/17 anonim ***** válasza:
#9 Nyilván nem azok fognak itt "dicsekedni", akik 3 percig bírják csak. Nekem is hihetetlen az 5 perc, de ha tényleg ennyi az átlag, akkor az elég szomorú. Én már az első együttlétem előtt megtanultam önkielégítésnél kontrollálni magam, így már legelső alkalommal is sokáig bírtam, hisz ismertem magam, tudtam mikor kell lassítani, megállni kicsit.
2017. júl. 20. 13:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha csak magát a biológiát nézem, a jó a szaporodásban, ha nem tart sokáig az aktus és lehet ha kezd elhúzódni, akkor a lányok reakciója az élvezet, amitől a pasiknak még élvezetesebb és hamarabb elsülnek. Persze ez most csak hasra ütés.
2017. júl. 20. 16:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Aki ügyes és tisztában van a testevel az tudja irányítani kicsit. Ha nem is másodpercre pontosan de kb. megoldható.....
2017. júl. 20. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!