Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem akkor élveznek el mint a lányok?
meg van a hátránya annak is, ha sokáig bírja a fiú :)
én pl sokáig bírom és sokszor jobb lenne hamarabb elmenni
sok lány szerint az jó ha a partner sokáig bírja, de az ilyen lányok vagy még nem élték át ezt, vagy csak alkalmanként gondolják, de aki ilyen fajta, az az esetek nagy részében sokáig bírja és azért 1.5-2 órás szeretkezés (előjátékkal) azért elég fárasztó tud lenni
viszont van olyan lány is aki 2-3 perc alatt elmegy, de a legjobb ha a partnerek azonosak ilyen téren és nagyon élvezik az együttlétet :)
24F
Egyáltalán kinek van minden nap 2 órája szexre? Már ne haragudjatok én elég hedonista vagyok, minden szabad percem szórakozással tölteném, de azért elképzelhetetlen, legalábbis nekem egy ilyen rohanó világban.A párom 10-20 perc között szokott elélvezni, utána kedvtől függően 10-20percig folytatjuk, mindezek előtt kb 5-15 perc előjáték szokott menni. Igy is van egy óra az egész, de hogy valaki 2-3 órát töltsön ezzel minden nap, az nem dolgozik, otthon sincs dolga? vagy mi a fäsz?
Egyébként a lányoknál eléggé változó, van aki alig tud elmenni, hiába jó a partner, van aki meg hamar. Férfiaknál is változó, és a szex hosszúsága nem egyenlő a minőséggel, lehet 2órán keresztül bénázni és 20percig a csúcsra juttatni
20F
#7-es vagyok
Közben eszembe jutott hogy nem mindenki szexel minden nap, úgy viszont érthető hogy nem fél óra alatt akarják lerendezni.Elnézéseteket kérem. .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!