Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen érzés, amikor az arcotokra élveznek?
Figyelt kérdés
Kellemes, kellemetlen, megalázó vagy izgató nektek? Vagy milyen...? És miért?2017. máj. 14. 22:02
1/10 anonim válasza:
Nyilván amelyikük számára kellemetlen vagy megalázónak tartja ők nem fogják engedni, hogy a cucc rá menjen az arcukra. Aki meg engedni annak nyilván izgató.
2/10 anonim válasza:
nincs vele problémám, csak a hajamba ne menjen!
3/10 anonim válasza:
Inkább élvezzen a számba és ne kenje össze a sminkem, hajam, szempillám.
4/10 anonim válasza:
én imádom. de előtte lehetőleg ne mexikói hagymás babot egyen chipssel és olcsó sörrel meg egy doboz cigivel.
trópusi gyümölcsök, srácok.
trópusi.
gyümölcsök.
6/10 anonim válasza:
Én ezt mind egyszerre :)
De a párom élvezete miatt megéri. Összességében ezért szeretem!
7/10 anonim válasza:
-megalázó
-"vége a "kapcsolatunknak" érzés
miért? mert nem vagyok valami tárgy, amire rá lehet köpni, le lehet hányni....
8/10 anonim válasza:
Sokaknak teljesen megalázó, kiszolgáltatott érzés, mint ha a másik ezzel semennyire nem becsülné őket.
Nekem mondjuk tetszik, bár én pasi vagyok (bi).
9/10 anonim válasza:
de finnyásak vagytok :D jaj a hajam, jaj a sminkem..:D szex után rögtön operába készültök vagy mi? :D
10/10 anonim válasza:
En sok nore toltam mar a cuccost. Elveztek. Van akinek nem tetszik eddig sokaknak sz nem jott be ha a cuccot a szajukba toltam. Rendes undorodtak tole. Tiszta gaz volt utana veluk beszelni rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!