Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen érzés amikor két lányal vagytok? 18L
Mivel egyszerre két csajjal még nem csináltam, így direkt az érzést, hogy az egyik punciból kivenni és áttenni egy másikba ami máshogyan izgatja a farkam, nem tudom, de biztosan jó lenne, és hát maga a szituáció is izgató lenne már annyira, hogy ha nem is olyan tökéletes az összhang a lányokkal és nem annyira jó a szex mégis izgatóbb legyen, mint egy hagyományos 1-1 felállás.
Fejben meg főleg jó érzés, sokkal tökösebb alfahímnek érzi magát az ember tőle, hiszen két lányt tudott kielégíteni egyedül. Meg egy puncinál kettő csak jobb lehet. :D De maga az együttlét is sokkal jobb tud lenni, mert pl egyszerre ül rá a számra egy lány és lovagol meg. Míg nyalás közben, max. 69-ben egy szopást kaphatok addig itt két punci kényeztet, mert a nyalás is egyfajta kényeztetés nekem, mert jól esik csinálni. :)
Szóval ez minden tekintetben jobb és sok srác álma. :)
ma 11:51
"nem másabb érzés"
minden lánynak más a puncija,akkor miért lenne egyforma érzés?
Azért más érzés,mert minden lány egykülön egyéniség. A puncijukat másnak érezni,az nem feltétlen igaz. Hacsak nem az egyik nagyon szűk, a másik pedig tágabb például.
De alapvetően azért más mert a lányok másképp reagálnak az érintésekre, másképpélveznek, stb.
nekem az első 2 lány 2 fiú felállás volt.
Elég jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!