Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemethkaroly kérdése:
Kedves hölgyek. . Milyen érzés a szex, egy olyan pénisszel ami valamely irányba ferde (fel-le, balra-jobbra)? Különbözik-e a normálistól?
Figyelt kérdés
Rosszabb-jobb? Milyen gyakori ez? Van-e preferált irány, vagy fétish-e ennek? Van-e hozzá ajánlott trükk?
~Esetleg mi volt a legdurvább találkozás.
Tesz-e ez különbséget technikákban?(kézi, bj, mell)
Minden infóra borzasztóan kíváncsi vagyok.
2017. máj. 7. 23:54
1/8 anonim válasza:
Férfival szoktam szexelni, nem pénisszel.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes és sértődött választ. Mindenképpen a te lelki világodat akartam meggyalázni ezen nyelvi hibával.
2017. máj. 8. 00:43
3/8 anonim válasza:
Így hullafáradtan valahogx nagyon elröhögtem magam az elsőn. :D
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi T. T! De azért már egy választ is dobhatnátok :/..
Idáig 9gag en is több szerencsém volt! Pliz magyarok, ne hagyatok cserben!
2017. máj. 8. 02:04
5/8 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de barátnőm azt mondta, hogy neki még jobb is így. Bár ha fordítva lenne se igen mondaná azt. Görbe, nem görbe, nem azon fog múlni. Előző voltam.
6/8 A kérdező kommentje:
No sebaj, köszi azért :D!
2017. máj. 8. 02:43
7/8 anonim válasza:
Nekem a mostani páromnak felfelé görbül. Egyszerűen imádom, sokkal intenzívebb érzés.
A lovagló póz picit nehezebb mert könyebben kijön, de sokkal jobb érzés mert pont oda feszül ahová kell.
8/8 A kérdező kommentje:
Hmmm... Köszi a választ!:D
2017. máj. 8. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!