Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Csak lefektetni akar? 19 lany
Sziasztok. Kicsit hosszu lesz. Bocsánat telóról irok. Az a helyzet, hogy van egy pasi aki eloszor csak a képeim ala irt, lajkolgatott aztan ramirt. Dumalgattunk sokat aztan most felajánlotta h aludjak nala
Egyszer csúnyán beszélt nagyon, letiltottam h irjon aztán idovonalra irt ezert inkabb visszavontam. Konyorog h menjek el hozza "boldogga akar tenni, osszebujni,kényeztetni" ilyeneket ir.. Nekem ez hianyzik mert az elmult parkapcsolatom is rossz volt.. De nem tudom mit tegyek. Mindig azt mondja komolyat akar. De kb csak sz*xrol dumalunk pedig en nem ezt akartam az elején se de belementem ebbe a témába.. Fogalmam sincs mit tegyek mert hianyzik h vlki szeressen egy kicsit mar de nem tudom.. Azt mondja legyek lazább es majd alakulunk. Velemeny?
De te is le akarsz feküdni vele. Te is akarsz szexelni , mert neked is kell. Ha jól alakul akkor lesz tovább, ha nem akkor nem lesz folytatás. Nem lesz házasság, lakodalom, nem lesznek gyerekek se !!!
Imádom ezt a sok álprűd hozzá szólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!