Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? Csak lefektetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Csak lefektetni akar? 19 lany

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kicsit hosszu lesz. Bocsánat telóról irok. Az a helyzet, hogy van egy pasi aki eloszor csak a képeim ala irt, lajkolgatott aztan ramirt. Dumalgattunk sokat aztan most felajánlotta h aludjak nala

Egyszer csúnyán beszélt nagyon, letiltottam h irjon aztán idovonalra irt ezert inkabb visszavontam. Konyorog h menjek el hozza "boldogga akar tenni, osszebujni,kényeztetni" ilyeneket ir.. Nekem ez hianyzik mert az elmult parkapcsolatom is rossz volt.. De nem tudom mit tegyek. Mindig azt mondja komolyat akar. De kb csak sz*xrol dumalunk pedig en nem ezt akartam az elején se de belementem ebbe a témába.. Fogalmam sincs mit tegyek mert hianyzik h vlki szeressen egy kicsit mar de nem tudom.. Azt mondja legyek lazább es majd alakulunk. Velemeny?

##tali ##párkapcsolat?
2017. júl. 16. 13:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
19 vagy. persze hogy csak azt akarja.
2017. júl. 16. 13:34
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Ezt zaklatásnak hívják. Tiltsd le teljesen ne is foglalkozz vele.
2017. júl. 16. 13:34
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
Csak megakar dugni, aztán ha sikerül neki, vagy lesz még 1-2 dugás, vagy szó nélkül lelép és többet nem látod.
2017. júl. 16. 13:43
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Az tuti, hogy ő főleg dugni akar, de ahogy látom, ezt te sem feltétlenül bánnád.

Döntsd el: szexelnél vele akkor is, ha csak az lenne. És cselekedj aszerint.

2017. júl. 16. 13:45
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
Csak szexet akar. Minden pasi komolyat akar amíg meg nem kapott, úgyhogy kár lenne bedőlni ennek a dumának.
2017. júl. 16. 13:48
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

Abból amit leírtál lefektetni mindenképp leakar, aztán, hogy komolyat akar-e azt nem tudom. Illetve ha volt már egy ilyen csúnya beszéd "kitörése" arra figyelj, hogy ne egy idegbeteggel gyere össze.

Ha meg csak szexet akarsz te is, akkor döntsd el, bár csak szexre 19 évesen szerintem könnyen találsz jelentkezőt.

Önmagaddal jöjj tisztába, hogy szeretet, vagy szexhiányod van-e inkább, aztán próbáld alakítani a helyzetet ;) 30/F

2017. júl. 16. 13:50
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
Igen, csak azt akarja.
2017. júl. 16. 13:51
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Én ennél többet szeretnék nem csak szexet de nem tudok mit tenni.. Neki nem kellek ezért úgy látszik őt koppintanom kell

2017. júl. 16. 14:11
 9/16 anonim ***** válasza:

Sohasem értem... Ezen mi nem világos? :D

Egyáltalán találkoztatok eddig valaha? :D

2017. júl. 16. 14:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak szexet akar, de a te döntésed hogy belemész-e ebbe és hagyod-e magad.
2017. júl. 16. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!