Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik a nagy péniszt kedvelik?
A kérdések KIZÁRÓLAG csak azoknak a lányoknak/nőknek szól akik a nagy péniszt kedvelik.
Mekkorától kezdődik a nagy?
Mitől kedvelitek jobban mint az átlagost, mi izgat benne?
Mekkora volt a legnagyobb?
Köszönöm a válaszokat!
22/F
Aztamindenit. 23-4 centi hossznak már a gondolatától is görcsbe rándul a méhszájam.😮 Megfelelő vastagság nekem olyan 5cm körül van, hosszra nem tudom... Lényeg hogy elérje a méhszájam. Az olyan 16-20centi között mozog (nem tudom pontosan, mert soha nem mértem még meg senkinek).
Nagyobb pénisz már felesleges lenne, nem tudnék mit kezdeni vele.
Lányok, akik sosem mérték, de elhiszik a pasijuknak, hogy 22/6...
egyszer mérjétek meg, nagyot fogtok csodálkozni 😆
Kb 19 és 6 vastag. Azt mondják szép. Az tuti h kvara elegem van h a legtöbb nő csak nagyon elvezi és kész. Egy ideig jó ez. De ha már mást nem tud kezdeni magával, akkor uncsi :-/
F
Az egyik páromnak megmértük, mert elég nagynak tűnt, 22cm es 5,5 vastag volt.. Az elején megkűzdöttünk vele, mert előtte sosem volt dolgom ekkorával, de miután megszoktam reszelt vele rendesen.
Azóta volt dolgom 15-17cmmel is, de nekem a 18-20cm közötti az ideál. Teszem hozzá a kisebbek közül is előfurdult aki nem is akárhogy tudta használni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!