Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik a nagy péniszt kedvelik?
Figyelt kérdés
A kérdések KIZÁRÓLAG csak azoknak a lányoknak/nőknek szól akik a nagy péniszt kedvelik.
Mekkorától kezdődik a nagy?
Mitől kedvelitek jobban mint az átlagost, mi izgat benne?
Mekkora volt a legnagyobb?
Köszönöm a válaszokat!
22/F
2017. júl. 13. 13:22
1/53 Loketion válasza:
úgyse vallják be... mindjárt jönnek a dumák, hogy a nem a méret a lényeg jajj... stb.. de drukkolok :)
2/53 anonim válasza:
Kb 18-tól nagy és legyen legalább 4,5 cm vastag. Látványra és érzésre is jó. 23 cm volt a legnagyobb.
3/53 anonim válasza:
18-tól kezdődik nekem, szebb, jobb érzés.
A legnagyobb 22 volt
5/53 anonim válasza:
Van itt olyan is akibe 24-26 centiket vernek bele teljes erőből, vastagsàg kb mint a borotvahabnak a flakonja... de több óràn keresztül dolgozzák vele, utàna olyan lyuk van alatta hogy az öklöd befér neki!
6/53 anonim válasza:
A páromé 19 cm és majdnem 6 cm vastag. Nagyon szeretem, hogy ekkora
8/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Illetve még egy, orálnál, különösen a mélytoroknál nem jelent problémát a nagy méret?? (Azoknak szól akiknél pl ez rendszeres) Nekem ez az egyik személyes fétisem amiben sajnos sohasem volt részem.
2017. júl. 13. 17:23
9/53 anonim válasza:
Olyan vastagot már lehetetlen jól szopni.
Tuti hozzáér a nő foga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!