Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik a nagy péniszt kedvelik?
A kérdések KIZÁRÓLAG csak azoknak a lányoknak/nőknek szól akik a nagy péniszt kedvelik.
Mekkorától kezdődik a nagy?
Mitől kedvelitek jobban mint az átlagost, mi izgat benne?
Mekkora volt a legnagyobb?
Köszönöm a válaszokat!
22/F
Hat a ferfiak mindig nagyobbnak, es veszelyesebbnek latjak a farkukat, mint mi, nok. :D Valamiert nem gondolnak bele, hogy az o kis 20 centis farkincajuk milyen pici egy ujszulotthoz kepest. Na, az tud fajdalmat okozni, na de egy farok?! :D
A megjatszos kis "en szuk vagyok" k..urvaknak meg uzenem, hogy mindenki ugyanakkora tampont hasznal. ;D
Páromé 19/5, ez nekem a tökéletes méret. Volt már dolgom 22 centissel is.
Hogy miért szeretem ezt a méretet? Ahogy előttem is írták, szebb, férfiasabb, jobb szopni, kitölti a számat is, meg persze a hüvelyemet is, jobb érzés, mikor egy vastag hatol belém. Meg csak úgy megfogni, rámarkolni is imádok.
20 tol kezdődik a nagy
Azt sokkal jobban érzem
19 volt a legnagyobb sajna
20 volt a legnagyobb ami bennem volt.
Vastagsagra negyes. Hosszra fájt. Vastagsagra tökéletes volt.
Én már kb 15 cm után öklendezek. Masok miert nem ? 😂
21/6 elvileg, le nem mértem neki de elhittem hogy van ekkora, főleg érzés után. Igazából utána álltam rá, hogy kifejezetten izgat a hasonló méret, szájba punciba is izgatóbb érzésnek éltem meg minden percét a dolgoknak :)
És szerintem is ilyen 19-20 tól nagynak számítanak
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!