Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik a nagy péniszt kedvelik?
A kérdések KIZÁRÓLAG csak azoknak a lányoknak/nőknek szól akik a nagy péniszt kedvelik.
Mekkorától kezdődik a nagy?
Mitől kedvelitek jobban mint az átlagost, mi izgat benne?
Mekkora volt a legnagyobb?
Köszönöm a válaszokat!
22/F
Nálam 18/5-tól kezdődik.
Látványra is már izgató, sokkal férfiasabb.
Másrészt általában a nagy vastag is, ami csak jó, jó érzés, hogy ki vagyok töltve.
Sokkal több pózt ki tudunk próbálni, kisebbel nem menne.
A legnagyobb egy 22/5, de nem mértem le, viszont elhiszem, hogy akkorával rendelkezett, szép példány volt.
A szex is jó volt vele.
20cm-től és legalább 6cm vastag legyen.
A kisebbekkel nem nagyon tudok mit kezdeni.
Hé, ne nyavajogjon már, akinek nem tetszenek a válaszok! Direkt nagyfszt kedvelő lányokat kérdeztek, akkor most miért kell ezen kiakadni? El kell fogadni, hogy különbözôek vagyunk, el kell fogadni a másik ízlését, és hogy neki más a jó pl a szexben. Sokkal több csaj van a piacon azoknak, akiknek nincs gigapcsük, ezt kéne inkább látni, örülni neki, és teljes értékû életet élni. Mit zavar az engem, hogy két lakással odébb egy doronggal reszelik a csajt, ha az alattam vonagló üvölt a gyönyörtôl? Így kerek a világ, mindenki érezze magát jól benne azzal a mérettel, ami megadatott neki, úgyse tehet ellene. Inkább az legyen kihívás, hogy a csaj, aki elôtted egy lófsszal volt, a te farkadtól is hatalmasakat élvezzen, és megdicsérjen, hogy jó veled a szex, pedig nem vagy extraméret. Erre kell törekedni, ez a mûvészet.
(Nem, nincs nagy farkam. Mégis úgy tartotta szinte az összes csaj, akinek volt vele dolga, hogy nagy. Mert attraktív. Mert pl szép és nagy a makkom, nagyok a heréim. Mert férfias vagyok, magabiztos és jól dugok. Egyik se volt úgy, miután velem szexelt, hogy jó-jó, de jobb volt a hatalmassal. Az egész csak tudás meg vizualitás kérdése, és jórészt agyban dôl el a csajoknál.)
Kifejezetten keresem a nagyot.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!