Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan, hogy valaki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki a szex miatt lesz szerelmes valakibe?

Figyelt kérdés
Hogy annyira jó vele a szex, szenvedélyes, például a nők esetében a férfi nagyon figyelmes, gyengéd és olyan jól kielégíti, hogy beleszeret?
2017. júl. 11. 07:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ket ember testileg kozel kerul egymashoz az az erzelmi kotodest is erositi.
2017. júl. 11. 07:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Szexualitás igen is fontos szerepet kap, hogy erősítse az érzelmi kapcsolatot, de csak a szex miatt nem leszek szerelmes. Fontos nekem a csajszi kisugárzása , csábító mosolya, vadító tekintete.
2017. júl. 11. 07:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Pontosan így van ahogy az előttem lévő írta.

Simán előfordul, ezért is van az, hogy a szexkapcsolatoknak is gyorsan vége szokott szakadni.

Legalább az egyik fél elkezd többet érezni a másik iránt.

2017. júl. 11. 07:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Simán, nézd meg a " szexkapcsokatok halála" c. népijátékot, szinte lehetetlen valakivel hosszú távon érzelemmentesen jókat szexelni...
2017. júl. 11. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
igen van/volt
2017. júl. 11. 09:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, belém általában szex után szoktak szerelmesek lenni a nők. Ezért is nem nagyon adom meg nekik a címemet (inkább panzióba viszem őket) és eldobós telefont használok ... Meguntam a zaklatásokat egy ideje ...
2017. júl. 11. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak a gyengédség, figyelem és nagyon jó kielégülés miatt én nem tudnék senkibe szerelmes lenni, de szeretni és gyengédnek lenni hozzá igen. Viszont eddig csak olyan férfival szexeltem (hamarabb mint a szerelem), aki másképp is vonzott mint testileg, így sanszos lett volna belészeretnem is. Te mit szeretnél? Hogy beléd szeressen a gyengedséged stb miatt, vagy pont ezt akarod elkerülni?
2017. júl. 11. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!