Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel jobb a szex? Azzal akibe szerelmes vagy, vagy azzal akihez semmilyen érzelem nem köt?
Szerinteed ??
Elvileg, akibe szerelmes vagy. Lelkiekben biztos! De egyébként is, ha csak nem valami - totál - über - önző és béna - aki nem szeret viszont.
Aki tudjuk mi max annak tetszik az érzelemmentes szex..
Persze hogy azzal jobb akibe szerelmes vagy.
Azzal, akivel a legjobban összeillek szex terén.
A jó szexet nem az érzelmek határozzák meg nálam. Egy pasi, akit egyébként önmagáért, a személyes tulajdonságáért szeretek, attól még lehet kevésbé jó az ágyban.
Míg egy pasi, aki iránt semmit nem érzek, viszont maximális ugyanazok az igényei a szexben, ugyanazokat a dolgokat szeretjük, akkor vele lehet sokkal jobb a szex, mint azzal, akihez esetleg érzelmek fűznek.
Nekem voltak komoly kapcsolataim is, voltak szexkapcsolataim és ha az összeset nézem, akkor szexeltem már sokkal jobban olyannal, akibe nem voltam szerelmes, tehát csak szexeltünk, mint akivel együtt voltam és szerelmes voltam.
Szóval nálam a szerelem semmit nem befolyásol.
29N
Akivel kölcsönös perzselő szerelem van.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!