Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm belement, hogy csináljuk análba is, de cserébe meg akar ujjazni. Még így is érdemes bevállalni?
Még a gondolat is furcsa, hogy megujjazzanak.
Érdemes bevállalni? Ti bevállalnátok?
Én is ezt mondtam exemnek, hogy csak akkor, ha megujjazhatom/megdughatom felcsatolhatóval.
Érdekelni érdekelt a dolog, de ő nagyon türelmetlen típus, és sok fájdalmat okozott a vanília szagú együttléteknél. El sem mertem képzelni, itt mit kaptam volna. Természetesen(=szerencsére) egyezségről szó sem lehet, az ő segge idézem "szent és sérthetetlen".
Jelenlegi páromnak nem ajánlottam fel semmit: nem kellett kibúvót találnom; mert nem féltem se az anál gondolatától, se tőle.
Szóval kedves kérdező azt javaslom beszéljétek át ezt mégegyszer. Hogy tényleg akarjátok-e, milyen ütemben halladjatok, hogy van-e sértődés, ha mégsem jó valakinek és úgy egyáltalán hogyan fogtok nekiállni.
Hozzáteszem egy női ujj vastagsága elenyésző egy pénisz méretéhez képest... jó esetben. :) Nem mellesleg minket általában semennyire sem izgat a férfiak megujjazása, csak szeretnénk ha lenne fogalmatok arról, hogy mit fogtok csinálni velünk.
Én vállalnám, főleg, ha nem csak ujjazás lenne, hanem prosztatamasszázs. De elsőre megelégednék az ujjazással is.
És egyáltalán nem furcsa, hanem nagyon élvezetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!