Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöm be akar pelenkázni és utána tisztába tenne engem, szerintetek érdemes ezt megengedni? Ti csináltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
nem beteges? am kicsit izgat a dolog2015. jún. 28. 15:50
2/15 RRR válasza:
csak ne csináljon képeket rólad
nem vészes,próbáld ki
utána szoptasd meg:DDD
3/15 anonim válasza:
Inkább csinálj neki gyereket :DDDD
4/15 anonim válasza:
Ez komoly????? Te meg beleszarsz, belehugyozol meg etc etc... és ő kitöröli? Ez normális ez NŐ-nek nevezhető lény?:-o
5/15 anonim válasza:
inkább csatoljon fel egy ananászt és dugjon meg :D de csak levéllel befelé :DDDDD
6/15 anonim válasza:
hát elég fura az biztos :D egy enyhe ruházattal kapcsolatos parafília :)
7/15 anonim válasza:
Nekem nem férne bele, de a szex két ember magánügye. Ha mindkettőtöknek tetszik, miért ne?
8/15 DreamWeaver válasza:
Szerintem nem beteges. :) Nekem is vannak perverzióim. Ez még nem érintett meg engem. De hajrá! :)
10/15 anonim válasza:
Mi is játszottunk ilyet, nálunk is barátnőm dobta fel a témát de bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!