Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tud csinálni egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tud csinálni egy pasi ilyenkor?

Figyelt kérdés

Manapság sokan játszanak erényöves játékokat, pasik akár számukra idegen lányokkal is, akikkel csak egyszer-kétszer találkoztak. Esetleg fizetős lányokkal, akiknek fizetnek, hogy őrizzék nekik a kulcsot. Sok a műanyag erényöv, apró lakattal, amiből könnyű kibújni, de vannak fémből készült, erősebb zárszerkezettel ellátott erényövek is, amitől nem lehet könnyen megszabadulni és amit mindennapi viselésre találtak ki.

Mi történik akkor, ha egy ilyet viselő férfi véget akar vetni a játéknak, de a lány nem adja vissza neki a kulcsot vagy éppen feltételeket szab a pasinak, esetleg kisebb összegekkel zsarolja?

A zsarolás bűncselekmény, de egy pasi ilyen helyzetben kétlem, hogy elmenne a rendőrségre feljelentést tenni. Azt se hinném, hogy nekiesne flexszel vagy elmenne egy lakatoshoz, hogy szedje le róla, mert csak kiröhögnék.

Ilyen esetben mit tud tenni egy pasi? Marad az, hogy erőszakkal próbálja visszaszerezni a lánytól a kulcsot?

És ha a lány sportos, erős és az önvédelemhez is ért?

Előfordulhat, hogy a pasi a végén enged a zsarolásnak?

2017. júl. 9. 12:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

1. egy profi domina nem fog ilyennel megzsarolni soha. ami pénzt egy lúzer szub-ból kiszedhetne azt egy nap alatt megkeresi. ezenkívül, ha meg akarna zsarolni, csak csinálna egy fotót rólad amint nőnek öltözve a műfarkat sz . pod v bármi. hozzáteszem ezzel a saját karrierjét tenné tönkre.

2. barátnő, ha megharagszik rád és szakítotok, v ismerős nő, már inkább. de mint olyan, a bdsmben tényleg a legfontosabb a bizalom és az intelligencia. ha ez nincs meg mindkét félben, sokkal súlyosabb dolgok is történhetnek, minthogy nem nyúlsz magadhoz pár hónapig. ha vmi ismeretlennek oda adod a kulcsot, akkor azért arra fel kell készülni, h azt esetleg sose kapod vissza.

3. valóban sokak fantáziája ez, a gonosz barátnő/ismerős, aki nem adja oda a kulcsot.. sokak élveznék ezt.. ők valszeg fizetnének.. de az ő fejükben ez már a bdsm játék része lenne sztem!

4. ami a legfontosabb nincs olyan erényöv amit ne lehetne leszedni vhogy a kulcs nélkül.

igaz én csak műanyagot illetve egyszerűbb fémet hordtam eddig aminek a lakatja kb nem ér semmit, de...

egyrészt minden zár feltörhető, nézd meg nyugodtan youtubeon. profi betörők a milliós ajtót meg széfet is kinyitják 10 mp alatt.

másrészt minden eszköznek van egy gyenge pontja. egy-két méregdrága (millió Ftos) erényöv van aminek ránézésre olyan a konstrukciója h nem elég neki egy komolyabb fogó, flex, v ilyesmi, hanem valóban bonyolult leszedni. lehet olyan esetleg, amit magadnak nem tudsz, el tudok ilyet képzelni, és egy lakatoshoz elmenni meg ciki. sztem aki ennyi pénzt fektet bele az tudja mire készül és mik a kockázatok. hiszen, nem feltétlenül kell h egy csaj megzsarolja.. elég ha elveszti a kulcsot és ugyanott van.

mindenestre itt is mint a többi esetben az a lényeg h a bdsm veszélyes üzem és csak a megfelelő társsal érdemes belemenni :)

26/F

2017. júl. 13. 21:05
 22/22 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy furán hangzik, de engem nagyon izgat egy ilyen helyzet. :)

Persze barátnővel, vagy ismerős csajjal az igazi, fizetőssel nem igazán tudom elképzelni.

Egy idő után biztosan megpróbálnám erővel visszaszerezni a kulcsot; itt külön izgalmas lenne, ha mondjuk látható helyen viselné a lány, pl. nyaklánc, bokalánc.

Ha pedig veszítenék a "harcban", az még külön megalázó is lenne..

Mondjuk megoldás lehet még a prosztataizgatással való élvezés is, azt nehéz megakadályozni..

2017. júl. 16. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!