Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud csinálni egy pasi ilyenkor?
Manapság sokan játszanak erényöves játékokat, pasik akár számukra idegen lányokkal is, akikkel csak egyszer-kétszer találkoztak. Esetleg fizetős lányokkal, akiknek fizetnek, hogy őrizzék nekik a kulcsot. Sok a műanyag erényöv, apró lakattal, amiből könnyű kibújni, de vannak fémből készült, erősebb zárszerkezettel ellátott erényövek is, amitől nem lehet könnyen megszabadulni és amit mindennapi viselésre találtak ki.
Mi történik akkor, ha egy ilyet viselő férfi véget akar vetni a játéknak, de a lány nem adja vissza neki a kulcsot vagy éppen feltételeket szab a pasinak, esetleg kisebb összegekkel zsarolja?
A zsarolás bűncselekmény, de egy pasi ilyen helyzetben kétlem, hogy elmenne a rendőrségre feljelentést tenni. Azt se hinném, hogy nekiesne flexszel vagy elmenne egy lakatoshoz, hogy szedje le róla, mert csak kiröhögnék.
Ilyen esetben mit tud tenni egy pasi? Marad az, hogy erőszakkal próbálja visszaszerezni a lánytól a kulcsot?
És ha a lány sportos, erős és az önvédelemhez is ért?
Előfordulhat, hogy a pasi a végén enged a zsarolásnak?
Ha ekkora balfa.sz vagy, akkor fizesd meg az árát.
Legközelebb gondolkozol
Ha már költöd a pénzed, legalább szexre költenéd, nem szexmegvonásra...
A megadott kulcsszavaid között ott szerepel a bizalom.
Na, hát anélkül rácsesztél a dologra valóban. Az mindenképpen kell(ene), ha már ilyen dolgokra vetemedsz.
én a pasi helyében már nem játéknak tekinteném, akár vérre is mennék a r1b4nccal :D
ha a szép és csúnya szavak nem hatnak akkor tettlegességre vetemednék, akár durvábbra is
egy ilyen beteg bige nem játszadozhatna velem
persze nem ez a legjobb megoldás, de tanulságos lenne az idióta csajnak is és nekem is
még szerencse, hogy nem mennék bele ilyenbe :D
Ez elméleti jellegű kérdés, nem vagyok érintett. Már csak azért sem, mert lány vagyok. :)
4: Úgy tudom, vannak kifejezetten biztonsági zárak és övek.
5: Én is azt hiszem, hogy egy pasi ha nem működnek a szép szavak erőszakhoz folyamodna. De mit tennétek, ha egy nálatok jobb fizikumú, gyakorlott krav-magás, deepworkös lány teszi ezt veletek? Ha megpróbálnád bántani, és levinne a földre, máskor is próbálkoznál, vagy inkább feladnád és tennéd, amit mond?
7: Elvileg átfolyik rajta a víz és rozsdamentes.
#8:
én is jártam küzdősportokra, de persze lehet erősebb nálam a lány, de akkor segédeszközhöz nyúlnék
lehet valamivel kiütném, vagy megkockáztatnám, hogy visszatámad, azért nem késsel mennék neki, nem akarnám életveszélyesen megsebesíteni, csak a kulcsot visszaszerezni
de talán jobban megérné később visszamenni megfelelő biztosítékkal a lányhoz
nem vagyok bosszúálló típus, de nem hagyom, hogy bárki megzsaroljon, inkább én szívatnám meg ha kell nagyon durván, hogy tanuljon belőle, szerencsére elég jó eszközök vannak erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!