Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tud csinálni egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tud csinálni egy pasi ilyenkor?

Figyelt kérdés

Manapság sokan játszanak erényöves játékokat, pasik akár számukra idegen lányokkal is, akikkel csak egyszer-kétszer találkoztak. Esetleg fizetős lányokkal, akiknek fizetnek, hogy őrizzék nekik a kulcsot. Sok a műanyag erényöv, apró lakattal, amiből könnyű kibújni, de vannak fémből készült, erősebb zárszerkezettel ellátott erényövek is, amitől nem lehet könnyen megszabadulni és amit mindennapi viselésre találtak ki.

Mi történik akkor, ha egy ilyet viselő férfi véget akar vetni a játéknak, de a lány nem adja vissza neki a kulcsot vagy éppen feltételeket szab a pasinak, esetleg kisebb összegekkel zsarolja?

A zsarolás bűncselekmény, de egy pasi ilyen helyzetben kétlem, hogy elmenne a rendőrségre feljelentést tenni. Azt se hinném, hogy nekiesne flexszel vagy elmenne egy lakatoshoz, hogy szedje le róla, mert csak kiröhögnék.

Ilyen esetben mit tud tenni egy pasi? Marad az, hogy erőszakkal próbálja visszaszerezni a lánytól a kulcsot?

És ha a lány sportos, erős és az önvédelemhez is ért?

Előfordulhat, hogy a pasi a végén enged a zsarolásnak?

2017. júl. 9. 12:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én fizettem már nőnek erényöv kulcsőrzésért, de mindnek vége lett egy idő után, mert nem bírtam sokáig. Ilyenkor mindig visszaadták a kulcsot. Olyan még nem volt, hogy megzsaroltak volna. Ha mégis lenne, én megpróbálnám leszedni a lakatot valahogy fogóval. Vagy ha az nem megy, akkor megkérném, hogy adja vissza a kulcsot.

Ha az sem jön be, lehet én is megpróbálnék kicsit erőszakosabb hangot megütni. De attól függ, mik a feltételei, meg milyen a csaj. Egy valóban kisportolt, küzdősportos csajjal én inkább nem kötekednék.

Lehet, hogy fizetnék, ha nem túl sok pénzről van szó. Főleg akkor, ha korábban egyébként is fizettem neki a kulcsőrzésért.

2017. júl. 9. 14:04
 12/22 A kérdező kommentje:

10: Ha le mersz flexelni egy farkadhoz simuló fémet, akkor bátor lehetsz. :)

11: Köszi!

2017. júl. 9. 14:40
 13/22 pptomi ***** válasza:

Ha zsarolna, akkor azért kiröhögném. Gépész lévén tutira megtalálnám a megoldást az eszköz levételére. Aztán elmennék egy tüzépre valami stafnifáért, megkeresném a némbert és szájon vágnám vele, miközben az önvédelmi tudását keresgéli. Vagy szimplán levágnék egy sallert neki, mivel én is űztem némi küzdő sportot.

Nőt sosem ütöttem meg, de egy ilyen valakire nem tekintenék nőként.

2017. júl. 9. 15:37
 14/22 anonim ***** válasza:

Márpedig a flex mindenre megoldás.

Arra volnék kíváncsi, hogy amikor egy ilyen cuccot visel, és nem tudja megállni a merevedést, akkor van ott annyi hely hogy ne szoruljon el?

2017. júl. 9. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:

A legjobb erényövek is levehetőek roncsolással.

Nem kell flex hozzá :)

Az igazán jókat biztos hogy nem egyszerű leszedni. a kis lakatos megoldásos játékszereket egy erővágóval el lehet vágni. Sajnos ilyet már kellett csinálnunk, mivel elhagytam a kulcsot :)

De, ne bízzátok akárkire a kulcsaitokat. :)

2017. júl. 10. 18:10
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerintem szájkarate megy itt.

Ha a barátnőmnél van a kulcs, akkor szóba sem jöhet, hogy megütöm.

Még akkor sem, ha nem akarja kinyitni a lakatot. Hiszen ha játék, akkor el kell fogadni, hogy az a szabály, amit a kulcs őrzője mond.

Ha belemennék egy ilyenbe, akkor nem lenne más választásom, mint engedni a zsarolásnak.

2017. júl. 11. 16:24
 17/22 A kérdező kommentje:
15: Nem is a kis lakatos megoldásokról van szó, hanem a legjobb erényövekről, amik edzett acél/titán anyagból vannak. Biztos léteznek olyan profi gépek, amik átvágják ezeket is, de nem hiszem, hogy sok férfi oda merné tenni a farkát egy ilyen csiszológép pengéje alá. Amellett, hogy veszélyes, a csiszológép hamar fel is forrósítja a fémet, szóval ha még nem is vágja meg vele magát, a hő miatt könnyen megéghet. Meg kétlem, hogy túl sok embernek lenne ilyen profi gép az otthonában, ami átvisz egy vastag titán/acél vázat. Lehet, hogy ilyen helyzetben sokak inkább úgy döntenének, hogy engednek a zsarolásnak, és teljesítik a lány feltételeit. Vagy erőszakhoz folyamodnak, ahogy mondták már páran.
2017. júl. 11. 20:58
 18/22 A kérdező kommentje:

16: Ha a barátnődnél van a kulcs, akkor azt hiszem, nem kérdés, hogy mit csinálsz. Ehhez még csak erényöv sem kell. :)

A kérdés inkább az, hogy mi a helyzet, ha egy vonzó de ismeretlen lány (akár profi domina) a kulcsőrződ, te pedig véget akarsz vetni a játéknak, ő viszont nem hagyja.

Van-e reális lehetőséged arra, hogy fellépj ellene, vagy pedig kénytelen vagy szembenézni vele, hogy a lány ilyenkor van olyan helyzetben, hogy parancsolhat neked, akaratod ellenére is?

És nem arra gondoltam, hogy ezzel a módszerrel százezreket, vagyonokat kizsarolni valakitől, mert azzal már biztos a rendőrséghez fordulna egy épeszű ember, hanem olyan dolgokra, ami miatt sokaknak nem érné meg sem a flex, sem egyéb hercehurca.

Sőt, nem is feltétlenül anyagi dolgokra értem a zsarolást. Az is zsarolás, ha akaratod ellenére két hétig veled takaríttatja a lakását, végezteti a házimunkát vagy veled masszíroztat.

Kérdés, hogy engednétek-e ilyen apróbb (de azért kellemetlen) zsarolásoknak, vagy pedig valami szélsőségesebb megoldáson törnétek a fejetek?

2017. júl. 11. 21:14
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan ez a vágyam. Imádnám ha egy lány tényleg rá tudna venni olyasmire amit nem akarok. Már zsarolt lány rólam keszült női ruhas képekkel, és nagyon jó érzés volt hogy engedelmeskednem kell különben kiszivárognak a képek:) Örülnék ha találnék ilyen nőt.
2017. júl. 13. 10:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Továbbra sem tudok belehelyezkedni abba a helyzetbe, hogy egy ismeretlen lánynak adjam a kulcsot. De abban is biztos vagyok, hogy nem megválaszolható a kérdés. Hiszen aki szeretne ilyen helyzetbe kerülni, annak nem probléma, hiszen erre vágyott. Aki pedig nem is tudja elképzelni a helyzetet, az nem fog használható választ adni.

Egyszer féltékenykedett a barátnőm és nem tudtam semmivel sem meggyőzni, hogy teljesen butaságokat feltételez. Gondoltam, hogy felajánlom a lehetőséget, hogy ha ilyeneket gondol, akkor inkább tegyen rám egy övet, amikor csak akar. A gondolat egyszerű volt, de alig bírtam elmondani. Valahogy átfutott rajtam, hogy talán már gondolt is erre és van is már eszköze, és 2 perc múlva már be leszek zárva.

Egy-két szó után már leginkább nem folytattam volna, de ha elkezdtem, akkor be is fejezem.

2017. júl. 13. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!