Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem volt még hüvelyi orgazmusom. Hogyan segíthetek ezen?
Semmit sem érzek szeretkezés közben. Nem az a baj, hogy tág lennék, sőt, épp ellenkezőleg. Szóval érzem, ahogy mozog bennem a barátom, egyszerűen csak nem vált ki belőlem semmilyen jó érzést, akármennyire is el vagyok lazulva.
Engem annyira nem is zavar a dolog, bár őszintén, azért kíváncsi vagyok rá, milyen lehet.. de a barátomat eléggé bántja. Azt mondta, hogy úgy tudja, ezt lehet fejleszteni, és jó lenne, ha megpróbálnám magamnak is, hátha utána rá tudom vezetni őt is.
A probléma az, hogy többször is próbáltam, de sosem sikerült, ezért egy idő után beleuntam és abbahagytam. Nem találom a G pontot sem, nem érzem azt a bizonyos kiemelkedést. Esélytelen a dolog, vagy lehet próbálkozni? Ha igen, hogyan sikerülhetne nekem is?
19L
Azért az, hogy nem volt még hüvelyi orgazmusod, és az, hogy semmit sem érzel szeretkezés közben, egymástól nagyon távol vannak... Sok olyan nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, aki nagyon élvezi a szexet.
Ha tényleg semmilyen jó érzést nem vált ki belőled a barátod, akkor nem is tudom… szakemberhez úgyse fogsz elmenni, mert az ilyen fiatal lányok még ehhez nem elég bölcsek. Próbálkozz másik, idősebb férfival, de leginkább a kis kezeddel.
Én magamon azt vettem észre, hogy sokszor picit 'összehúzott' állapotban vagyok odalent, akkor is ha amúgy ellazultnak mondanám magam. Ilyenkor nehezebben is megyek el.
Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor szűkebb ruhában picit kihúzzuk magunkat és behúzzuk a hasunkat és picit elfeletkezünk arról, hogy ez nem a 'laza' pozíciónk.
Lehet, hogy ez csak nálam van így, de hátha adtam egy jó tippet.
A saját magaddal próbálkozást én is ajánlom, az előbb leírtakat én is úgy fedeztem fel.
20/L
sehogy, mivel nem is lesz
te vagy az átlag és a normál
a nők nagy részének nincs
úgyhogy ne aggódj, csiklóval lesz, csak nyaljon a barátod, mint a kiskutya :)
1; a lnyeg, hogy VAN.
2; hüvelyi nem mindenkinek jön össze
3; gyakorolj HAJLÍTOTT végű dildoval, illetve vibrivel! (a vibrinél legyen leírva, hogy a végében mindenképp legyen motor. Volt már a kezemben, aminek a törzse rezgett, de a vége nem, pedig az lenne benne a lényeg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!