Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rendes orgazmusom van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes orgazmusom van?

Figyelt kérdés
Van egy problémám. Önmagamnak az ujjaim segítségével nem sikerült csikló orgazmust elérnem, viszont már egész fiatal korom óta egy "furcsa", nem mindennapi módszerrel sikerült orgazmust elérnem. A combjaim összeszorításával nyomást gyakorlok a csiklóra és környékére és a hüvelyemre ami kellemes érzéssel jár, kielégülést és kéjérzetet tud okozni. 26 éves nő vagyok és attól tartok hogy gondjaim lesznek a párkapcsolatomban amiatt hogy nem tud majd a leendő partnerem "hagyományos" módon orgazmushoz juttatni.
2017. jún. 9. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
26 évesen még nem volt partnered??
2017. jún. 9. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

egyik exem 24 éves koráig így maszturbált egy párna segítségével, utána velem vesztette el.

Nála voltak gondok belőle, csak hason tudott elmenni, esetleg kutyában, összeszorított lábakkal. Az a gond, hogy ehhez a zárt lábas pózhoz kondicionálod magad, egy férfi meg sosem lesz olyan vékony, hogy olyan szűk helyre beférjen, ahova egy párna.

Neki 2 évébe tellett, és némi segítségbe, hogy lejöjjön erről a rossz szokásról.

2017. jún. 9. 22:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem volt még partnerem. Igazából túl lehettem volna már rajta de nem akartam olyan partnerrel akibe nem vagyok szerelmes.
2017. jún. 9. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de én pl. összezárt lábbal csináltam, és voltak gondjaim. Leszoktam róla, és picit nehézkesen, de végül az ujjaimmal is ki tudtam elégíteni magam. Viszont a barátommal még így is csak egy év után sikerült a csiklóorgazmus.

Szerintem szokj le erről, és gyakorold inkább te is az ujjaiddal. Ne aggódj, nekem se ment elsőre, sőt, jó sokszor kellett próbálkoznom. Ma már gond nélkül megy.

19L

2017. jún. 9. 22:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Neked mennyi idő volt mire sikerült partner nélkül az orgazmus ?
2017. jún. 9. 23:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét időtartamra nem emlékszem most, de nekiálltam vagy 10-12x. Az volt a baj, hogy meguntam, és elkeseredtem, ha nem sikerült, úgyhogy utána egy ideig nem is próbálkoztam. Miután először sikerült, legközelebb is ment, csak eleinte elég sokáig kellett csinálnom. Most már megy gyorsan is.

A lényeg, hogy ne add fel, ha nem megy elsőre, mert fog!

2017. jún. 9. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
26 évesen szűznek lenni nem jó. Később rájössz. Nyilván ha magadnak nem megy akkor kell valaki akivel megy.
2017. jún. 10. 03:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem csinálnék ilyenből problémát, ha minden egyéb rendben lenne a kapcsolatban. 26/f
2017. nov. 30. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!