Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes orgazmusom van?
egyik exem 24 éves koráig így maszturbált egy párna segítségével, utána velem vesztette el.
Nála voltak gondok belőle, csak hason tudott elmenni, esetleg kutyában, összeszorított lábakkal. Az a gond, hogy ehhez a zárt lábas pózhoz kondicionálod magad, egy férfi meg sosem lesz olyan vékony, hogy olyan szűk helyre beférjen, ahova egy párna.
Neki 2 évébe tellett, és némi segítségbe, hogy lejöjjön erről a rossz szokásról.
Nem akarlak elkeseríteni, de én pl. összezárt lábbal csináltam, és voltak gondjaim. Leszoktam róla, és picit nehézkesen, de végül az ujjaimmal is ki tudtam elégíteni magam. Viszont a barátommal még így is csak egy év után sikerült a csiklóorgazmus.
Szerintem szokj le erről, és gyakorold inkább te is az ujjaiddal. Ne aggódj, nekem se ment elsőre, sőt, jó sokszor kellett próbálkoznom. Ma már gond nélkül megy.
19L
Konkrét időtartamra nem emlékszem most, de nekiálltam vagy 10-12x. Az volt a baj, hogy meguntam, és elkeseredtem, ha nem sikerült, úgyhogy utána egy ideig nem is próbálkoztam. Miután először sikerült, legközelebb is ment, csak eleinte elég sokáig kellett csinálnom. Most már megy gyorsan is.
A lényeg, hogy ne add fel, ha nem megy elsőre, mert fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!