Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek arról ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha csak ilyen gondolatokkal van orgazmusom?

Figyelt kérdés

A párommal soha sincs, közel egy éve vagyunk együtt, de még sosem volt vele orgazmusom. Egyedül viszont igen, 10 perc alatt. Olyan gondolatok segítenek, amik nem helyesek.

Pl. arról fantáziálok, hogy leszopom a főnököm, vagy ehhez hasonlókról.

A páromat nagyon szeretem, de vele a kielégülés közelébe sem jutok.

A főnökömhöz meg hozzá sem érnék, csak fantáziámban.

2017. jún. 13. 14:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez elég gáz,vegyétek be a fonokot is 3.nak :)
2017. jún. 13. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Azonnal jelentkezzen az irodámban!
2017. jún. 13. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem csak én vagyok ezzel így.
2017. jún. 13. 15:18
 4/11 anonim ***** válasza:
1-es. Nem gáz, mert nekem is csak így sikerül, ebből kifolyólag valószínűleg még másoknak is. Nem kellene ezen viccelődnöd.
2017. jún. 13. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Most őszintén.

Ha szerinted az nem gáz, hogy a párjával nem jó az ágyban, és a főnökére maszturbál, akkor mi?

Ultragáz.

2017. jún. 13. 15:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Jó 5-ös. Te ezt nem érted. Most nincs kedvem vitatkozni veled. Szerinted gáz, szerintem nem. Ha neki csak így van orgazmusa, akkor inkább ne legyen sehogy? És itt a főnök lényegtelen, ez csak egy példa volt.
2017. jún. 13. 15:36
 7/11 A kérdező kommentje:

Igen, egy példa volt. A lényeg a mocskos fantázia.

Nem a gyertyafényes szeretkezés a párommal.

2017. jún. 13. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az ami beindítana szex közben? Ha mocskos és perverz dolgokat mondana? Ha jól megdugná a szádat, miközben a hajadat tépi vagy a mellbimbód csavargatja? Esetleg jól megujjazzon közben, úgy, hogy majd bepisilj? Vagy a fenekedet paskolja?
2017. jún. 13. 15:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja ilyesmi. De közben meg gátlás van bennem hogy ilyeneket kezdeményezzek, vagy elmondjam neki, hogy ezt csinálja. Az anális szexet is pedzegeti, ami ki van zárva nálam. Gondolkodás nélkül elvetettem eddig. De egy ideje már gondolkodok rajta, hogy lehet bejönne.
2017. jún. 13. 15:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellene beszélni a pároddal. Mi megbeszéltük és azóta szex közben minden mocskos, perverz fantáziánkat kimondjuk. Egymást húzzuk fel vele. Olyanokat is mond a párom, hogy mással bá..ok. Van is 3-4 orgazmusom! 😊
2017. jún. 13. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!