Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjuk bárkinek is, hogy hol ismertük meg egymást?
Figyelt kérdés
Nem szégyellem a munkáját és semmit,de az emberek mit szólnak ha megtudják,hogy a barátnőmet a rosszlányokon ismertem meg?
Szép együttlétünk volt,felmerült a randi lehetősége ,azóta hosszú hónapok teltek el,járunk. Ő dolgozik,engem nem zavar.
Ti elmondanátok másoknak? 20/F
2017. júl. 6. 08:40
11/18 anonim válasza:
A prostik érző lények? Akkor miért nem párkapcsolatot keresnek....?
13/18 anonim válasza:
nem akar munkahelyet (szakmát) változtatni?
mert így azért gáz eléggé, mindenesetre nem mondanám el
14/18 anonim válasza:
Van olyan prosti aki abbahagyja ha párkapcsolata lesz. De többnyire az szokott lenni a konfliktus, hogy a pasinak be kellene vállalnia a csaj eltartását arra a pár hónapra (évre) amíg munkát keres, és amíg friss egy kapcsolat addig a csaj se feltétlenül akarja abbahagyni a munkát, főleg ha rendesen kiépített ügyfélköre van és így keres havi fél-egymilliót. Nem könnyű kiszállni az iparból.
15/18 anonim válasza:
énis voltam olyan prostival akinek férje volt amugy
16/18 anonim válasza:
Én még sohasem éreztem kényszert, hogy harmadik embernek elmeséljem, hogy miként kerültünk össze.
A te esetedben meg tán főleg ne reklámozd.
17/18 anonim válasza:
Elmennék hozzá, megadnád a nevét?
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,van akivel egyet értek és van akivel sajnos nem.
Nem nem adom ki a nevét nincs szükség ingyen reklámra. És van aki jól mondta abba hagyja majd a munkát de ahhoz tudni kell mi lesz a kapcsolatunkból.
2017. júl. 6. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!