Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondjuk bárkinek is, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjuk bárkinek is, hogy hol ismertük meg egymást?

Figyelt kérdés

Nem szégyellem a munkáját és semmit,de az emberek mit szólnak ha megtudják,hogy a barátnőmet a rosszlányokon ismertem meg?

Szép együttlétünk volt,felmerült a randi lehetősége ,azóta hosszú hónapok teltek el,járunk. Ő dolgozik,engem nem zavar.

Ti elmondanátok másoknak? 20/F

2017. júl. 6. 08:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám. 22/F
2017. júl. 6. 08:46
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
én a helyetekben nem mondanám el
2017. júl. 6. 08:47
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
Most tényleg nem tudom...valószínűleg nem lenne a párom, mert nem viselném el, hogy mi a " munkája"... de ha mégis, akkor ' asszem kitalálnék valami sztorit, szóval nem.
2017. júl. 6. 08:48
 4/18 anonim ***** válasza:
ne mondd el, mert abból semmi jó nem sülni ki
2017. júl. 6. 08:48
 5/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem szégyellem de nem is akarom hogy haverok direkt járjanak hozzá...
2017. júl. 6. 08:49
 6/18 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból kérdezem. Jól keres? :D
2017. júl. 6. 08:55
 7/18 anonim ***** válasza:
Én se mondanám el. Ez a munka az ő életének a része, nem biztos, hogy boldogan csinálja. Hagyd meg neki, hogy legyen magánélete, emberek ahol végre nem qrvának érezheti magát.
2017. júl. 6. 09:12
 8/18 anonim ***** válasza:
inkább annyit mondj, hogy neten megbeszélt taliból alakult...
2017. júl. 6. 09:15
 9/18 anonim ***** válasza:
34%
Ó, az igaz szerelem. :)))) Attól hogy megdugtál egy prostit, az meg kedves volt veled nem azt jelenti hogy a barátnőd. :D
2017. júl. 6. 09:24
 10/18 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó: hülye vagy. A prostik is érző lények, tudnak szeretni, ragaszkodni, és ők is boldog szerelemre vágynak.

Igen, én is azt mondanám, hogy a neten ismerkedtetek meg egy internetes fórumon.

A gáz ott kezdődik amikor valamelyik haverod felismeri és terjeszteni kezdi, hogy a barátnőd egy qva. A volt főnökömmel konkrétan ez történt, és az egész baráti és üzleti körben elterjedt hogy egy prosti a párja, akinek már a fél baráti kör átment. Az kicsit kellemetlen volt.

2017. júl. 6. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!