Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokat pasizok de nem vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat pasizok de nem vagyok qr**Mi ezzel a baj?

Figyelt kérdés
Van egy szerelmem kint külföldön,bonyolult személyiség bonyolult kapcsolat.Nem vagyunk együtt!Az az igazság hogy nagyon szeretem de most nem lehetek vele!Ezért nem is akarok mással komoly kapcsolatot!Nem tudnék pótlékkal lenni,én nem vagyok olyan nő aki olyannal van akit nem akar!Mint a sok más csaj aki folyton ezzel azzal van együtt kacsolatban!Viszont felnőtt nő vagyok!És szeretem a szexet,igy olyan férfiakkal akik tetszenek nekem és működik a kémia lefekszem!De nincs érzelmi kapcsolatom velük!Nem is akarok a szerelmemen kivűl mással kapcsokatot!Vagy jön valaki aki megmozgat!Vagy a szerelmemmel összejövök egyszer,de addig nem akarok mással lenni egy hazug kapcsolatban!19 N
2017. júl. 5. 14:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha a pasid tud róla aki külföldön van akkor ok, ha nem akkor nagyon ge.i húzás tőled.
2017. júl. 5. 15:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Te inkább kontroll nélkül qrogatsz...aztán meg ide leírod azt a hamis teóriát, amiben önigazolást találsz...ha sokáig ezt teszed, ki fogsz égni, aztán 5 év múlva meg felteszed itt a kérdést, hogy miért nem tudok normális kapcsolatot kialakítani
2017. júl. 5. 15:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem párja van hanem szerelme a kettő nem egy és ugyanaz. Sokan csinálják ezt a szememben ettől nem vagy kevesebb mint a lányok akik 2 vodkanarancsért az este végén le**nak bárkit aki először szóba állt velük.

Csak az emberek túlságosan el vannak foglalva mások életével és szeretnek ítélkezni. Ha ide valamilyen férfi azt írta most, hogy k**va vagy az is csak azért tette mert nem vele csinálod :D

Nincsen ezzel semmi baj (szerintem) inkább most éld ki magad mint miután megállapodtál és rájössz, hogy te még kíváncsi vagy :) 26/F

2017. júl. 5. 15:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha tudom hogy mindent ki akarok próbálni amit lehet, akkor nem tartok fenn párkapcsolatot, nem?:) aki meg kapcsolatban össze-vissza bszik, az mi ha nem krv/a Akkor kilépek belőle, ennyi!
2017. júl. 5. 15:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez szép és jó de mi a kérdés?!

Itt rinyálsz egy sort, oké... de tőlünk mit akarsz?Tudod az oldal neve gyakori kérdések, és nem pedig panaszkodás024.

2017. júl. 5. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Hányszor írod még ki???!
2017. júl. 5. 16:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Ajajj a ribizliméter kiakadt:/
2017. júl. 5. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!