Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tudok ezzel kezdeni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok ezzel kezdeni? Orultebe kerget.

Figyelt kérdés

Iszonyatosan szexmániás vagyok, mar a környezetem szerint is...Mindenki észrevette, állandóan csak dugnék..A párom ki tud elégíteni, napi van, hogy négyszer ötször csináljuk..es en többször is elmegyek mégis ugyanúgy hiányzik...kívánom es ugyanúgy megoldom magamnak meh itthon...Nagyon rossz mert sokszor máson sem jár az eszem es egyszerűen nem tud kielégíteni...Mindenki azt mondja hogy ilyen perverz es szexfuhgo embert meg nem ismert...Minden vagyamat kielegiti hiszen nagyon valtozatos a szex...zuhany alatt...szerepjatekok kulonbozo helyszinek...szóval nem tudom mitol van...de tenyleg csak ez jar az eszemben...ezzel almodok...de csak a paromrol fantazialok..Mar lassan 3,5 eve leszunk egyutt szóval az ujdonsag varazsanak sem tudhato be..

Mit tudok ezzel kezdeni?

2017. jún. 26. 22:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Pszichológusoddal beszéld ezt meg.
2017. jún. 26. 22:53
 2/15 anonim ***** válasza:
semmit,ha csaj vagy akkor minden pali ilyen nöt akar,ha fiu akkor fiatal korban ez természetes
2017. jún. 26. 23:01
 3/15 A kérdező kommentje:
A baratom nem ilyet akar...vagyis engem akar csak fel hogy megcsalom a hatalmas szexualis igenyem miatt..vagy hogyha egyszer nem tud kielegiteni..meg szerintemvo ezt soknak tartja
2017. jún. 26. 23:03
 4/15 anonim ***** válasza:
Pszichológusnál voltál már?
2017. jún. 26. 23:10
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem, meg nem
2017. jún. 26. 23:14
 6/15 anonim ***** válasza:

"..A párom ki tud elégíte"

"ugyanúgy megoldom magamnak meh itthon..."

"Minden vagyamat kielegiti"

"Nagyon rossz mert sokszor máson sem jár az eszem es egyszerűen nem tud kielégíteni

Csak elírtad?

Nekem ez így erősen ellentmondásos

"

2017. jún. 26. 23:21
 7/15 A kérdező kommentje:

Jajj..csak elirtam...Ugy ertem hogy a parom ki tud elegiteni...hiszen el tudok menni es van orgazmusom..Az osszes piszkos perverz fantaziamat teljesiti...uj dolgokat dob be..

Csak en nem tudok kielegulni...sose eleg belole..hiaba mentem egy negyszer ugyanigy megkivanom..ramaszok...hiaba dugtunk egesz nap ha befejeztuk ugyanugy ra akarok mászni...szoval o tok jol csinal mindent...a baj velem vaan

2017. jún. 26. 23:29
 8/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nimfomán vagy,nagyon komoly betegség,keress fel egy pszichológust
2017. jún. 26. 23:32
 9/15 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha levagnad?
2017. jún. 27. 00:06
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha a sok kanos pali rád ír, attól begerjedsz mi?

Nem is az a gond, hanem hogy p@csöd van!

2017. jún. 27. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!