Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tudok ezzel kezdeni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok ezzel kezdeni? Orultebe kerget.

Figyelt kérdés

Iszonyatosan szexmániás vagyok, mar a környezetem szerint is...Mindenki észrevette, állandóan csak dugnék..A párom ki tud elégíteni, napi van, hogy négyszer ötször csináljuk..es en többször is elmegyek mégis ugyanúgy hiányzik...kívánom es ugyanúgy megoldom magamnak meh itthon...Nagyon rossz mert sokszor máson sem jár az eszem es egyszerűen nem tud kielégíteni...Mindenki azt mondja hogy ilyen perverz es szexfuhgo embert meg nem ismert...Minden vagyamat kielegiti hiszen nagyon valtozatos a szex...zuhany alatt...szerepjatekok kulonbozo helyszinek...szóval nem tudom mitol van...de tenyleg csak ez jar az eszemben...ezzel almodok...de csak a paromrol fantazialok..Mar lassan 3,5 eve leszunk egyutt szóval az ujdonsag varazsanak sem tudhato be..

Mit tudok ezzel kezdeni?

2017. jún. 26. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amúgy ez már nem az első ilyen kérdés, ha már kitalálsz valamit, legalább kreatív legyél!
2017. jún. 27. 00:42
 12/15 A kérdező kommentje:

Nő vagyok, és nem férfi...Szép is lenne, ha ilyen kérdéseket talalgatnék ki...azért azt hiszem egyetemistaként és dolgozó emberként jobb dolgom is van, mint hülyeségeket kitalálni.. Nem írt nekem senki privát üzenetet, de ha írt volna sem válaszolok..nem ismerkedni vagyok itt..

Amúgy ez az elso kérdésem...nem csam ebben a témában de az egész gyakorin...nem rég óta vagyok ott regisztralva

Egyebkent ugy gondolom, hogy egy anonim oldal nem véletlenül anonim...Feltettem egy kérdést, azt nektekr nem megítélni vagy elbírálni kell..

2017. jún. 27. 09:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Ess teherbe. A terhesség teljesen átvariálja a nők hormonháztartását. Szerintem utána lenyugodnál.

Nem viccele, szerintem így jelzi a szervezeted, hogy ideje lenne teherbe esned.

2017. jún. 27. 10:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Úristen :D egy nő ha enyhén nimfomán akkor az csúnya, gonosz dolog.. ess teherbe meg ezek? :D

Én is enyhén nimfomán vagyok, sok orgazmus után jöhet a következő adag,és a következő. Van, hogy elmentem már 4x, de utána mégis meglovagolnám a párom ujjait is akár, még egyért.

Ezzel nincs baj, ne parázz rá. A férfiak kicsit megijednek ettől először,de utána hozzászoknak, az én párom is először furcsállta és félt hogy megcsalom, mert tényleg nagy az "étvágyam" e téren, de soha nem tenném és nem is fogom.

Ugyanakkor tudom, hogy ami áldás az teher is, mert persze van orgazmusod, ami elég jó, de soha max 1 évben 1x vagy 2x éred el azt, hogy aztak.. most nem kell a következő menet. Sajna a többi nő számára ez elképzelhetetlen, meg pár pasi számára is, de ez ilyen sok mindent változtatni nem tudsz. A hormon-háztartásod pedig tuti rendben van, csak egyszerűen fehérmájú vagy, nem te vagy az első meg nem is az utolsó ilyen nőci ezen a bolygón. Agyban kell igazodnod a normális menet szám felső határához aztán kész :D Sunyiba meg pár maszti aztán már okés is vagy.

2017. jún. 27. 11:35
 15/15 anonim ***** válasza:

"Úristen :D egy nő ha enyhén nimfomán akkor az csúnya, gonosz dolog.. ess teherbe meg ezek?"

Miért lenne ez gonosz dolog. Van rá egy elméletem, ezt írtam ki ide. Gondolkozz már miért lehet veszettül valaki kívánós? Mert a szervezet felkészült a terhességre, korban is ottvan, stb. Nem rosszindulatból írtam, csak használjátok már az agyatokat.

Az egy másik dolog, akar-e babát a kérdező.

2017. jún. 27. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!