Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kecskés Gizella kérdése:
Miért van az hogy nem bírom magam kielégíteni? Még szűz vagyok és nem tudok a nedves felizgult puncimmal mit kezdeni.18L
Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 16:40
1/8 anonim válasza:
Lehet nem jó a technikád. Simogasd a puncid, a csiklód és érezni fogod hogy hogy jó neked. Ha csiklóval el tudsz élvezni szerintem csak utána érdemes ujjazni magad.
2/8 anonim válasza:
Az orgazmust is tanulni kell.
Figyelj oda a tested jelzésére.
Nálad jobban nem érzi senki mi a jó és mi okoz élvezetet számodra .
Fantáziálj közben .
Ne erőltesd , lazulj el.. :)
Gyakorlat teszi a mestert :)
3/8 anonim válasza:
Tényleg az összes 13 éves ostoba kisfiúnak ez a legnagyobb szórakozása, hogy ide írogat hülyeségeket?
5/8 anonim válasza:
igy van egy tapasztalt pasi kinyal megujjaz vagy ha akarod megdug amit szetetnél
de egy jó nyalás az kell mindenképp
hidd el egy pasi érintése izgalmat visz a dologba hajrá
6/8 anonim válasza:
"Még szűz vagyok és nem tudok a nedves felizgult puncimmal mit kezdeni."
Há' kössél rá egy húszezrest, oszt veszítsd el a fenébe...
7/8 anonim válasza:
a csiklódat izgasd. esetleg nézz felnőtt filmet közben. fantáziálj. :)
bár igen a legjobb orgazmusom az volt nekem is mikor az első barátom kinyalt. egy pasi sokat jelent ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!