Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kielégíteni egy szűz lányt? Történet lenn.
Megismerkedtem egy lánnyal nagyjából egy hónapja. Ő 18 éves én 20. Rengeteget beszélgettünk azóta már és kiderült hogy mindegyikünk szűz még.
Hogyan okozzak neki örömöt?
Ha az ujjaimat használnám attól átszakadhat a szűzhártyája?
Leírom, mintha te lennél a lány én meg a srác (mondjuk én lepedőakrobata vagyok amúgy), hogy mit csinálnék veled, mint szűz lánnyal kezdésnek:
Először lágy, majd vadabb csókok, közen simogatom, markolászom a melleidet, a derekadat, combjaid belső részét simogatom, ölelkezünk, majd féloldalasra fordítalak, hogy a popsidat is tudjam csókok közben markolászni, simizni. Aztán lentebb haladok, a nyakadat, füleid tövét csókolgatom, kulcscsontodat, mellbimbóidat szopogatom, nyalogatom, szívgatom, harapdálom. Közben simogatom a karjaidat is hosszasan, majd vagy visszafordítalak, hogy felül legyek, vagy magamra húzlak, hogy te legyél felül és csókolózás közepette simogatom a tarkódat és a hátadat, majd végighúzom a gerinceden egy ujjal, hogy izgassam, és odaérek a popsidhoz. Visszatérek a mellbimbók szopogatásához kicsit, fordítalak, és már a hasadat csókolgatom, miközben a combikákat simizem, egyre lejjebb haladva elkezdem csókolni a szeméremdombodat, majd körbe puszilgatom a puncid, kiemelten a belső combok tövénél lágyék részen. Eddigre már alaposan nedves lesz a punci, így elkezdem nyalogatni a szeméremajkakat, nagyokat, kicsiket, végighúzom a nyelvem hegyével a hüvelybemenetnél is, majd a jól benyálazott ujjammal elkezdem masszírozgatni a csiklót miközben nyalogatom a kisajkakat. Átpártolok a nyelvemmel a csiklóra, körkörösen nyalom, kicsit meg is csapkodom a nyelvemmel olykor, szívogatni is kezdem, miközben egyik ujjammal gyengéden simizem a hüvelybemenet környékét, ami már jó lucskos. Először lassabban nyalom a csiklót teljes nyelvfelülettel, majd ahogy érzem hogy muszáj gyorsítani és kicsit erősebben, akkor rákapcsolok és a fejemmel oldalirányú, NEM-leges mozdulatokat is végzek, hogy jobban izgassam. Közben szószerint csókolózni kezdek a puncival, mintha egy női száj lenne tehát nyelves csókokat váltok vele, de ujjazni nem fogom vagy csak nagyon-nagyon gyengéden mert fájhat. Mikor már érzem, hogy elmenni készülsz, akkor rákapcsolok de monoton módon, fontos, hogy az azonos ingerhatások miatt ne változtassak ilyenkor már a tempón, módszeren és amikor remegni kezdesz és nyögdécselni rendesen, az élvezés pillanatában rányomom egy pontban a nyelvemet a csiklóra és csak piciket rázok jobbra-balra a fejemen. Fontos a nyomásgyakorlás. Miután elélveztél, abbahagyom a nyomásgyakorlást, mert érzékennyé válik a csikló, akárcsak a makk szopás után. Csókolgatnám a punci körül, simizném a combikákat majd odabújnék hozzád és elaludnánk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!