Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokat pasizok de nem vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat pasizok de nem vagyok qr**Mi ezzel a baj?

Figyelt kérdés
Van egy szerelmem kint külföldön,bonyolult személyiség bonyolult kapcsolat.Nem vagyunk együtt!Az az igazság hogy nagyon szeretem de most nem lehetek vele!Ezért nem is akarok mással komoly kapcsolatot!Nem tudnék pótlékkal lenni,én nem vagyok olyan nő aki olyannal van akit nem akar!Mint a sok más csaj aki folyton ezzel azzal van együtt kacsolatban!Viszont felnőtt nő vagyok!És szeretem a szexet,igy olyan férfiakkal akik tetszenek nekem és működik a kémia lefekszem!De nincs érzelmi kapcsolatom velük!Nem is akarok a szerelmemen kivűl mással kapcsokatot!Vagy jön valaki aki megmozgat!Vagy a szerelmemmel összejövök egyszer,de addig nem akarok mással lenni egy hazug kapcsolatban!19 N
2017. júl. 5. 14:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Semmi baj. Mered megélni amire a tested és a lelked vágyik. Másnak meg nem kell róla tudnia.
2017. júl. 5. 14:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
"felnőtt nő". :D
2017. júl. 5. 14:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Messze vagy te még a felnőtt nőtől, mint Makó Jeruzsálemtől.
2017. júl. 5. 14:44
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Pedig ha pénzt is kérnél érte, sokkal előrébb lennél ;-)
2017. júl. 5. 14:46
 5/17 anonim ***** válasza:
51%
Igazi nagy ribizli vagy..
2017. júl. 5. 14:49
 6/17 anonim ***** válasza:
Az űrben úgy néz ki hogy közel van makó jeruzsálemhez.
2017. júl. 5. 14:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy, aki nem tud eligazodni már a pasijai között?

Mert akkor igen, még mindig r.i.banc vagy.

2017. júl. 5. 14:53
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Felnőtt nő? Majd esetleg közel a 30-hoz vagy 30 felett. Kislány vagy te, nem felnőtt nő, ne viccelj már! Felnőtt nő leül beszélgetni akivel együtt van, ez így nem megy, keveset találkozunk, vegyünk egymástól fájdalmas búcsút, ennyi! Mindenki keres magának olyat aki közel van hozzá helyileg is! Te rbanc vagy, nem felnőtt nő, ilyennek is kell lenni, mert akkor a férfiak kit próbálnának fel?:)
2017. júl. 5. 15:01
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
#8: Én is azt vallom, hogy 30 alatt minden nő csitri :-D
2017. júl. 5. 15:06
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez sem feltétlen igaz! De sok a komolytalan!
2017. júl. 5. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!