Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Igaz hogy én meleg vagyok de szerintem akár hetero szemmel nézzük akár homo szemmel, a punci eléggé egy olyan dolog ami nem a legszebb. Vagyis hogy mondjam... időnként büdös (erre mondják h menj a büdös pi..ba) meg valahogy a kinézete nem olyan szép, szebb is lehetne. Szóval még mondhatnám a véleményem de nem sértenék meg senkit.
2017. jún. 19. 19:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem sértesz meg, de nő létemre állítom, hogy mindkét nem szerve gyönyörű, és ha ápolt akkor szaga sincs!
2017. jún. 19. 19:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tévedsz, nekem tetszenek.
2017. jún. 19. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
98%

Nézd... az a mondás konkrétan a fenékre utal, a női nemi szervet jelentő szóban nem "cs", hanem "n" betű van.

Egyébként meg nézőpont kérdése, egy ánusz sem feltétlenül az esztétikai gyönyör csúcsa, és általában nem is a rózsaillatáról híres.

Biszex vagyok, szóval nehogy valaki azt higyje, hogy a homofóbia szól belőlem, pusztán arra akarok rávilágítani, hogy mennyire béna az érvelésed.

2017. jún. 19. 19:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ápolatlan, lehet bármelyik nem nemiszerve, akkor büdöss, ha ápolt, lehet az puca vagy punci, akkor nincs szaga, max illata, ami jó dolog :)

Egy bi srác.

2017. jún. 19. 19:29
 5/14 Sunshinedoll ***** válasza:
79%
A pasim kedvenc hobbija, hogy széttárja a lábam és a puncimat nézi percekig, mintha valami művészi alkotás lenne, szóval pont nem egy meleg pasi véleménye fog földhöz vágni, de köszönjük az információt :D
2017. jún. 19. 19:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
10 emberből általában 10 azt gondolja, hogy a p**sa az a végbélnyást jelöli. Nem véletlen ám, hogy csak nőkre használják az említett kifejezést.
2017. jún. 19. 19:31
 7/14 anonim ***** válasza:
30%

5!

Küldj róla képet légyszi..:D

2017. jún. 19. 19:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi a f@śżøm? Hogy a francba jelőlné a pïcsa szó az ánuszt? Úram segíts!

Amúgy egyik nemiszervel sincs semmi gond, s mindkettő lehet büdös. Sajnos pl. az én péniszemnek elég erős szaga lesz már 1 órával mosdás után is. :/

Az ánusszal sincs gond, mindenkinek magánügye, hogy mi tetszik neki.

2017. jún. 19. 20:13
 9/14 anonim ***** válasza:
59%
Egy s.gglukra bukó valaki próbálja a puncit lehúzni? Na elmész a p...!
2017. jún. 19. 20:28
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
A volt páromnak mindig szép, jó illatú, ápolt puncija volt. De tény, hogy volt már előtte olyan lánnyal dolgom, hogy fúj...
2017. jún. 19. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!