Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet? Más lányok ti is így vagytok ezzel? 19/L
Figyelt kérdés
19/L vagyok és észreveszem magamon, hogy akik élőben udvarolnak férfiak és tőlem ha csak 5-6 évvel idősebbek akkor az én életkoromhoz képest úgy érzem, hogy nem illenek hozzám és a külsejük sem vonz. Azonban a filmekben 10 évvel idősebb pasik is tetszenek, de akiket nem a képernyőn kívül látok azokkal még mondjuk egy bálban egy tánc is sok nekem és nem is kellenek.2017. jan. 19. 09:33
1/7 A kérdező kommentje:
*nem a képernyőn látok bocsi :D
2017. jan. 19. 09:34
3/7 anonim válasza:
nem tudom egyes nők miért vannak befo sva ha náluk idősebb próbálkozik náluk.. Engem pedofilozott már le korodbeli és 32 voltam. Ez itt volt a gyakorin, de amikor dumáltunk akkor derült ki ő hány éves... 19 éveseknél meg pont az szokott lenni nőnél hogy 24-25 éves a barátjuk. Higyjétek már el láányok, hogy a 18 éves fiu is szexet fog akarni és az idősebb is.... ezen kár filózni, hogy melyik megy csak arra. ez is lehet komolyat akaró, az is. de az idősebb jobban, hiszen ő neki már tervei lehetnek, amíg egy 18 évesnek nem biztos még...
4/7 A kérdező kommentje:
2 ezzel én is tisztában vagyok amiket írtál és nem pedofiloztam le még senkit egyszerűen a való világban nem jönnek be :D
De az is lehet sőt azinte biztos hogy ugye akiket a képernyőn látok nekik pont ez az egyik legfontosabb, hogy jól nézzenek ki. És egy csomó ember dolgozik azon hogy a színésznek, műsorvezetőnek még a haja szála is tökéletesen álljon.
2017. jan. 19. 09:49
5/7 anonim válasza:
Mert más egy film és más a valóság.
Neked a tökéletesség tetszik ,a szépen beállított jelenetek, az utcán elég kevés ilyen szituáció van.
6/7 anonim válasza:
jaj hát persze, hogy másabb a filmek és a tévé műsorok ott folyamatosan puderezik őket meg állítják be a ruhájukat. :D
7/7 anonim válasza:
A filmben ott smink, meg még retusálnak is rajtuk. A filmsztárokkal ha találkoznál élőben, alig különböznének egy átlag embertől. A neten is vannak ilyen képek. igaz nőkről, hogy melyik hogy néz ki smink nélkül. Férfiaknál is ugyanez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!