Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti kidobnátok a srácot azonnal, ha nem állna fel neki az első szexnél?
Ha nem tesz érte mit vár?
Nem is értem... Szerintem az első alkalom sosem tökéletes, így én biztosan nem zavarnám el ezért.
Én nem.
Igazából visszagondolva, majdnem az összes partneremmel az első szex nem volt túl szerencsés. Korán vége lett, nem mentem el, nem állt fel, közben megjött a mensi, nem voltunk összeszokva, bénáztunk, nem bírt felizgatni stb.
Ha egy szex alapján ítélnék meg valakit, akkor sose fekszek le senkivel (vagy csak a töredékével) másodszor :D Van a totál sz-r szex, amiből egyértelmű, hogy nem lesz jobb, de van, amikor egyszerűen az ember csak fáradt, izgul, nem úgy jönnek össze a körülmények, nabumm.
A csajt lehet inkább csak a szex érdekelte, az nem jött össze, úgy volt vele, megy keresni máshol. Ha érdekelted volna hosszú távon, legalább megpróbálja másodszor is. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!