Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti kidobnátok a srácot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti kidobnátok a srácot azonnal, ha nem állna fel neki az első szexnél?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy lánnyal, egyszer futólag, majd volt ketszer randink és a második után elhívott magához. Odáig volt értem én is érte, nagyon jól megértettük egymást. Én már nagyon kívántam smárolás közben is, merev is lettem. Amúgy filmeztünk, majd egymásba gabalyodtunk, és az ágyába invitált, ahol valamiért nem jöttem újra izgalomba, konkrétan nem állt fel újra, nem tudom mi történt, de a szex nem jött össze. Azt mondta, semmi baj, majd összecsiszolódunk, de másnap kidobott, az elmaradt szexre hivatkozva. Teljesen ki vagyok borulva, az önbizalmam a padlon, miért történt ez velem? (F/28)

2017. júl. 4. 22:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tesz érte mit vár?

Nem is értem... Szerintem az első alkalom sosem tökéletes, így én biztosan nem zavarnám el ezért.

2017. júl. 4. 22:34
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Akármit is mond a sok álszent, ha egy nőt nem tudsz rendesen megdugni, akkor az kiadja az utad, ez ilyen!
2017. júl. 4. 22:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a p.csába, ilyen "nőbe" berakni sem érdemes a farkad, nemhogy kiborulni miatta (máskor ha ilyen van, készülj fel és kapj be előtte egy kis kék pirulát :D).
2017. júl. 4. 22:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem álszentség. Minimum egy esélyt érdemel még, ha amúgy minden rendben van az illetővel. :)
2017. júl. 4. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy jobban is jártál így. Nekem sem ment az első, a másodiknál meg egyből elsültem. Harmadszorra összejött. Egyikünk sem csinált belőle nagy ügyet. Szerintem ez alap, hogy nem egy esélyt adunk a másiknak.
2017. júl. 4. 23:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobban jártál így, legalább hamar kiismerted. Nekem is volt hasonló, nagyon odavoltam a lányért, és annyira rágörcsöltem, és izgultam hogy nem ment elsőre......de nem volt gond mert tényleg tetszettem neki és másk talinál semmi gond nem volt oldottab voltam, így ment minden okésan. Van h nem jön össze, ezért nem kell padlóra kerülni. Jobb hogy hamar megszabadultál tőle.
2017. júl. 5. 00:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Voltam már ilyen helyzetbe,nem dobtam,utólag csk jobb lett.
2017. júl. 5. 06:11
 18/20 Sunshinedoll ***** válasza:

Én nem.

Igazából visszagondolva, majdnem az összes partneremmel az első szex nem volt túl szerencsés. Korán vége lett, nem mentem el, nem állt fel, közben megjött a mensi, nem voltunk összeszokva, bénáztunk, nem bírt felizgatni stb.

Ha egy szex alapján ítélnék meg valakit, akkor sose fekszek le senkivel (vagy csak a töredékével) másodszor :D Van a totál sz-r szex, amiből egyértelmű, hogy nem lesz jobb, de van, amikor egyszerűen az ember csak fáradt, izgul, nem úgy jönnek össze a körülmények, nabumm.

A csajt lehet inkább csak a szex érdekelte, az nem jött össze, úgy volt vele, megy keresni máshol. Ha érdekelted volna hosszú távon, legalább megpróbálja másodszor is. Szerintem.

2017. júl. 5. 09:23
 19/20 anonim ***** válasza:
"de csak mint a deszka feküdt" -jaj még szexuális kisugárzása sincs,szét sem húzta gondolom a punciját neked és nem nézett rád"úgy" de elvárásai azért voltak,szép mondhatom de nem kár érte
2017. júl. 6. 18:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Férfiként írtam #19
2017. júl. 6. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!