Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk nektek milyen volt az első?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek milyen volt az első?

Figyelt kérdés
Mi volt a véleményetek a pu*ciról amikor először volt vele dolgotok/ miben volt más attól ahogy elképzeltétek, a nyalás, az ujjazás, a szex?
2017. jún. 29. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Meglepett, hogy milyen meleg is belül. Nyalásnál elég "sós" íze volt elsőre.
2017. jún. 29. 10:18
 2/8 Ramone ***** válasza:
Azt hittem nem lesz ennyire nedves aztán kiderült hogy jó helyre nyúltam és jól teszem a dolgom :D amúgy úgy nézet ki ahogy vártam
2017. jún. 29. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Kb.azt kaptam amire számítottam,belülről még jobb ,mint amire gondoltam,nem gondoltam volna hogy annyira forró és nedves és annyira jó érzés.A legjobb dolog az életben.:)19/F
2017. jún. 29. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Nekem annyira tetszett, hogy lehámoztam mindent róla, ami galárdul körbenőtte, a puncit meg hazavittem...azóta is boldogok vagyunk én és a punci!
2017. jún. 29. 10:24
 5/8 anonim ***** válasza:
A franc se emlékszik már rá ...
2017. jún. 29. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Annyira felizgult a csaj hogy 18/6-al harangoztam benne...
2017. jún. 29. 12:08
 7/8 pptomi ***** válasza:
Meglepődtem, hogy mennyire nedves és meleg. A nyalásnál és ujjazásnál nem gondoltam volna, hogy ekkora élvezetet vált ki belőle. Azon is meglepődtem, hogy cici simogatástól el tud élvezni.
2017. jún. 29. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:
előtte egy nagyon finom szájú hölgy kényeztetett és amikor nem sokra rá punciba is voltam az volt az első gondolatom h alig különbözik a szopástól :D aztán jött a pici száj, rossz technika, fogazás stb.. és de, nagyon sokban különbözik 😂 egy olyan puncival találkoztam akibe az istenért se tudtam betenni pedig olyan voltam mint a villanyoszlop, annyira szűk volt, de addig kisérleteztünk mig meglett az a póz h sikerüljön :D
2017. jún. 29. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!