Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok milyen volt az első?
Leírnátok milyen volt az eslő szexuális alkalmatok? Barátommal most tervezzuk az elso szexet. Ti hogy éltétek meg?
18l
Ettünk ittunk aztán ruha le és dugtunk
Nem volt az a amcsi filmekböl megszokott szuper érzés mert bènáztunk meg kinunkba nevettünk aztán gyorsan elsültem és kezdtük elölről... Semmi extra ... Kicsit túl van értékelve ez az egész
Nem fajt egyalatalan.
De nem is elveztem, lehet velem volt a baj.
17l
19 éves voltam. Szar volt. Nem fájt de nem is élveztem. Kb 2 perc utàn elélvezett a pasi, aztàn felkelt, elkezdett öltözni és közben szakított velem, mert hogy csak lefektetni akart. Erre gyúrt végig, 4 hónapig, amíg " egy pàr voltunk". Képes volt azt is kamuzni, hogy szeret. Bevallotta azt is, hogy több szűz lànnyal megcsinàlta ugyanezt előttem, és persze végig csalt is màs csajokkal.
Ez elèggé megalapozta a későbbi viszonyomat a férfiakhoz. Nagyon nehezen alakult ki bennem bizalom azok felé akik közeledtek. A legtöbb kapcsolatom ezért sem tartott tovàbb pàr hétnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!