Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok nektek milyen volt az első együttlétetek a párotokkal?
Ha nem vagy szűz, de még nem aludtál senkivel, akkor bar.omira megadtad a módját.......(Y)
Ha ideges vagy, akkor ne menj. ELmagyarázod neki->megérti. ->nem érti meg,akkor nem szeret igazán.
Első együtt alvás előtt rohadtul izgultam, mert első randi után felmentem hozzá (előtte ráadásul csak neten beszéltünk).
Nem volt szex - ő nagyon kívánt már akkor is, de esze ágában sem volt leteperni, meg visszaélni a helyzettel, így csak simogatta a lábam, meg beszélgettünk valami 10-től hajnali 2-ig.
De reggel megijedtem. Nem tudtam, pár pillanatig, hogy hol vagyok, meg miért fekszem egy férfi mellett :)
Ő erre gyors megölelt, homlokon puszilt és főzött egy kávét.
Azóta már összeköltöztünk, az összebújós rész pedig szuper. Kanálpóz (ha nem akarunk szexet, én simulok az ő hátához... bááár, ha olyan kedvem van, addig simogatom ott lenn, míg rám mászik ;) ), de sokszor ő fekszik a hátán, én az ő vállán, és álomba simogatjuk egymást.
Nagyon szeretem, főleg, hogy mindkettnk exe eléggé hárítóan állt a bújáshoz, mi viszont igényeltük volna. De egymásnak megadjuk, sokszor órákon át csak egymást ölelve beszélgetünk a sötétben. :)
Ugyanazzal a fiúval vesztettem el a szüzességem, és aludtam együtt életemben először.
Amikor lefeküdtünk, még nem voltunk párkapcsolatban, csak kavartunk, és úgy döntöttünk lehetne folytatása. Eltelt pár nap amíg volt alkalmas hely és idő, ezalatt többször megkérdezte hogy biztos akarom-e, biztos azt szeretném-e hogy ő legyen az első, mert ha nem, akkor inkább ne csináljuk. Nagyon figyelt rá hogy jó élményként maradjon meg, előtte és közben is. Talán pont ezért, meg mert előtte is közeli barátom volt, maximálisan bíztam benne, nagyon szép emlék maradt az első.
Utána össze is jöttünk, és együtt is aludtunk többször. Olyankor mindig a világ legboldogabb emberének éreztem magam. Összebújva feküdni vele, a fejemmel a mellkasán, ahogy átkarol és simogat miközben beszélgetünk és végül elalszunk, érezni a közelségét, reggel mellette ébredni, az egy csoda volt. Soha előtte és utána nem éreztem magam annyira nyugodtnak, békésnek és kiegyensúlyozottnak. Egyszerűen leírhatatlan érzés volt.
18L
#6: Gratulálok, hogy párkapcsolaton kívül sikerült elveszíteni. Gondolom még annyi idős sem voltál, mint most.
Ez egy igazi erény. Ki ne felejtsd az önéletrajzodból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!