Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Van közöttetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Van közöttetek olyan, aki első alkalommal is "ügyes" volt, ill. tudta élvezni?

Figyelt kérdés
2017. máj. 24. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Igeeen😊 21L
2017. máj. 24. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
kinek az első, hogy az első, mire gondolsz? szüzesség elvesztése, vagy egy új partnerrel az első?
2017. máj. 24. 22:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Maga a szüzesség elvesztése, a szűzhártya átszakadása kellemetlen volt, utána nem volt semmivel probléma azon kívül, hogy a párom gyorsan elélvezett. Élvezni élveztem amíg tartott, de túl rövid volt a dolog.
2017. máj. 24. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:
A párom szerint ügyes voltam.. :) Élveztem is már az első alkalommal, nekem nagyon jó volt, rettenetes izgultam és feszült is voltam, de csupa pozitív csalódás volt.. nem fájt meg semmi. A barátom nagyon figyelmes volt. 4 évig voltunk együtt...
2017. máj. 25. 16:25
 5/8 Sunshinedoll ***** válasza:
2017. máj. 25. 17:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Igen, a szüzesség elvesztésére gondoltam.

És akinek jól ment, az mivel tudná magyarázni? Ha nem feltétlenül azzal, hogy őstehetség. :)

2017. máj. 25. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:

#4. vagyok

Szerintem nagyban függ az is, hogy mennyire tudsz ellazulni, mennyire nedvesedsz be. Sok-sok-sok előjáték, izgatás!

Illetve a pasin is sok múlik, hogy mennyire óvatos, figyelmes stb.

De hozzá kell tennem, hogy mindenki más ott lent is. Lehet, hogy te szűkebb is vagy, lehet, hogy a partnerednek nagyobb is, mint az átlag. Nyugalom:)

2017. máj. 25. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. jan. 27. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!