Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülői házba prostituáltat hívni?
20 éves fiú vagyok, szülőkkel élek még. Hogyan tudom bevinni a szobámba - ami amúgy külön bejáratú- a prostit? Mit mondjak nekik ha meglátják? Ki ő? Milyen szerepet lehet "ráhúzni"? 34 éves nőről van szó.
Kicsit komikusnak tűnik a kérdés, elnézézést de közben teljesen komoly.
Ő helyben van és nem kellene utazni, ezért lenne jó.
Kérlek titeket, hogy viszonylag komoly válaszokat írjatok és ne becsméreljétek az embert. Nem életforma ez nálam, csak néha jó.
Előre is köszi!
Jah, egy "csúnya" lánynak is ezersze könnyebb dolga van akár egy fesztiválon, szórakozóhelyen, mint egy rút/kövér/csóró srácnak.
Sokat jártam bulizni pár éve még, és tudom, hogy ez így van. Csúnya lányt csak akkor nem dugják meg, ha ki se megy az utcára és nem mer nyomulni, meg ha van önbecsülése :D
Ha kicsit nyomul, 5 perc alatt talál kant.
Srácként baromi nehéz, mert manapság a csajok nem csak lekoptatnak, de meg is aláznak és ha ismerkednél alapból úgy kezelnek mint egy perverz disznó férfit. Csak mert pi..na van a lábuk között bármit megtehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!