Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ férfiakat kérdeznék, zavarna, ha a partnered tapasztalatlan lenne?
Figyelt kérdés
Nem szűz, csak nem sokat látott, de nyitott.2017. júl. 2. 15:47
11/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2017. júl. 2. 16:06
12/39 anonim válasza:
Van tapasztalatom ilyen lányoknál.
30f
13/39 A kérdező kommentje:
#12 Rossz vagy jó?
Még egyszer köszi mindenkinek, ment a zöld!
2017. júl. 2. 16:40
14/39 anonim válasza:
Egyáltalán nem jelentene gondot. Majd beletanulna. Csak ne légy túl gátlásos, és minden rendben lesz.
33F
15/39 anonim válasza:
Nem zavarna se az, ha tapasztalatlan vagy, se az, ha netán még szűz is.
16/39 A kérdező kommentje:
A "ne légy túl gátlásos" érdekes dolog. Szerintem a férfin múlik, hogy mit hoz ki a nőből. :)
2017. júl. 2. 17:23
17/39 anonim válasza:
Na, azért ha egy nő gátlásos, azt ne fogjuk a férfira. :)
18/39 A kérdező kommentje:
Azért mert X-szel gátlásos voltam, nem biztos, hogy Y-nal is az leszek. A nagyja azon múlik, miként bánik velem. :)
2017. júl. 2. 19:18
19/39 anonim válasza:
Ha valaki igazán gátlásos, az az is marad. Ezt nagyon nehéz levetkőznie annak, aki tényleg ezzel küzd. Barátnőmet hiába győzködöm, hogy minden porcikája tetszik, és nagyon jó, amit kapok tőle az ágyban, mégis szégyelli a testét, és nem bízik magában. Igaz, ő egy elég rossz kapcsolatból jön. Lehet, hogy az előző pasija építette le teljesen az önbizalmát. Én próbálom visszaadni neki, de nem megy egyik napról a másikra.
20/39 anonim válasza:
Engem sosem érdekelt a tapasztalatlanság. Legyen lelkes, nyitott, fantáziadús, kezdeményező (mint én).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!